Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Správa pre nerdov a milovníkov Teórie veľkého tresku. Bude pokračovať!
Zdielať na
Novinky

Správa pre nerdov a milovníkov Teórie veľkého tresku. Bude pokračovať!

To sme si vydýchli! Po roku plnom neistoty, či nás naši géniovia plus Howard budú rozosmievať aj ďalej, je obavám koniec.

Práve včera prenikli na verejnosť potvrdené informácie, že televízna stanica CBS predĺžila obľúbeným hviezdam zmluvy. A to na dve ďalšie série, respektíve 48 ďalších epizód. Teória veľkého tresku tak (predbežne) skončí 12. sériou. Všetci hlavní protagonisti Johnny Galecki (Leonard), Jim Parsons (Sheldon Moonpie Cooper), Kaley Cuoco (Penny),  Simon Helberg (Howard) aj Kunal Nayyar (Raj) už  s podmienkami súhlasili a zmluvy podpísali. Melissu Rauch (Bernie) a Mayim Bialik (Amy) oslovia už čoskoro. Na začiatku marca sa fanúšikovia Teórie dozvedeli, že všetci piati hlavní predstavitelia súhlasia s menšou mzdou, aby Melisse a Mayim zvýšili plat.

Ďalšou skvelou správou je aj fakt, že stanica CBS si objednala nový seriál s názvom Young Sheldon. Tento sa bude primárne, ako už titul napovedá, sústreďovať na malého génia Sheldona a jeho detstvo a štúdium v Texase. Do tejto úlohy obsadili osemročného herca Iaina Armitagea, ktorý je v súčasnosti vychádzajúcou detskou hviezdou.

Na pokračovanie Teórie veľkého tresku a aj nového seriálu o doktorovi Cooperovi v mladších rokoch sa veľmi tešíme. A čo vy, dáte mu šancu?

Zdielať na

Najčítanejšie