Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Krásavec Jason Lewis, známy zo Sexu v meste, opäť v seriáli!
Zdielať na
Novinky

Krásavec Jason Lewis, známy zo Sexu v meste, opäť v seriáli!

Zdroj: profimedia

V nedeľu sme vám ponúkli náhľad do života bývalých hlavných hviezd seriálu Sex v meste a dnes vám prinášame čerstvé informácie o Samanthinom chrumkavom zajačikovi Jasonovi Lewisovi.

Tie jeho nevinné modré oči a ten sladký úsmev! A keď si navyše zo solidarity k Samanthinej chorobe oholil svoju blond hrivu, lapali sme po dychu, však? Čo robí a najmä, ako vyzerá tento urastený fešák dnes? Jason Lewis, 45-ročný herec a bývalý model, predstúpil v pondelok pred novinárov, aby im predstavil svoj nový televízny seriál s názvom Midnight, Texas.  Ten sa začne vysielať v USA už toto leto (25.07.2017), pozostáva z 10 častí a vznikol podľa rovnomennej knižnej predlohy. Jej autorkou je Charlaine Harris, ktorej knihy v minulosti  inšpirovali aj skvelý upírsky seriál True Blood

O Midnight, Texas sme pre vás vypátrali, že sa bude niesť vo veľmi podobnom temnom duchu a nebude núdza o dramatické zápletky. Postava, ktorú Jason Lewis hrá, sa volá Joe Strong a má nadprirodzené schopnosti anjela. My z Kinosály prajeme Jasonovi a jeho postave veľa spokojných divákov.

Zdielať na

Najčítanejšie