Oblačno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Teaser k blížiacej sa premiére remaku Hriešneho tanca je tu! A je horúci!
Zdielať na

Teaser k blížiacej sa premiére remaku Hriešneho tanca je tu! A je horúci!

Zdroj: Profimedia

A rovnako aj hviezdne obsadenie filmu. Chcete vedieť, akú úlohu si zahrá slávna Nicole Scherzinger? A kto sa objaví v úlohách sestry Lisy, doktora Housmena, či zvodnej Vivian? A aké zvraty a novinky môžeme očakávať? Dozviete sa v článku;)

Televízna stanica ABC oživí pôvodnú lovestory, no v novom šate. Ako sme vás už v Kinosále informovali, Abigail Breslin sa objaví v úlohe nevinnej Baby Houseman, ktorá sa zamiluje do sexi tanečníka Johnnyho Castla (Colt Prattes). Vo filme hrajú aj Debra Messing (mama Marjorie Houseman), Bruce Greenwood (Dr. Jake Houseman), Nicole Scherzinger (Penny Rivera), Sarah Hyland (Lisa Houseman), Tony Roberts (Max Kellerman), Katey Sagal (Vivian Pressman), Billy Dee Williams (Tito) a v špeciálnej (zatiaľ tajnej) úlohe sa objaví aj Jennifer Grey;) 

Herečka a filmová mama Baby, Debra Messing (Will&Grace), prezradila niečo z prísne utajovaného zákulisia nového filmu:

„ Naša verzia nie je lacnou kópiou! My sme sa nesnažili kopírovať pôvodný scenár. Tvorcovia si dovolili viaceré nové odbočky od originálneho príbehu. Diváci sa napríklad dozvedia, čo sa odohralo po tom legendárnom lete medzi Baby a Johnnym. A máme pre nich pripravené mnohé iné prekvapenia...” Tak to znie dosť lákavo, že?

Takto bude vyzerať chápavá mamina Baby

Takto bude vyzerať chápavá mamina Baby

Profimedia

Aktuálny teaser televízie ABC:

A pre veľkých nadšencov filmu sa k čoskoro v stánkoch objaví aj zberateľské vydanie časopisu PEOPLE:

Facebook

Hriešny tanec bude mať americkú premiéru 24. mája. 

Súvisiace články

Najčítanejšie