Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Maddox Jolie Pitt tvrdí, že jeho mama Angelina Jolie je aj napriek ťažkým časom skvelá!
Zdielať na

Maddox Jolie Pitt tvrdí, že jeho mama Angelina Jolie je aj napriek ťažkým časom skvelá!

Zdroj: profimedia

Len 16 ročný syn Angeliny Jolie pracoval po je boku na novej dráme.

Maddox Jolie Pitt odhalil, ako sa mu pracovalo s jeho mamou, Angelinou Jolie na novej dráme Najprv zabili môjho otca a to počas obzvlášť ťažkého obdobia pre ich rodinu.

Len 16 ročný Kambodžan sa stal výkonným producentom projektu, počas ktorého plánoval schôdzky, pripravoval natáčanie a pomáhal so scenárom, zatiaľ čo Jolie režírovala: "Snažil som sa pomôcť všade, kde som mohol. Mama je zábavná a ľahko sa s ňou pracuje. Je úžasná."

profimedia

​Film je adaptáciou životného príbehu aktivistky ľudských práv Loung Ung, ktorý ukazuje jej náročnú snahu o prežitie v dôsledku vzostupu strašného režimu Khmerskej vlády v Kambodži.

Angeline deti Pax, Zahara, Shiloh a dvojčatá Vivienne a Knox, sprevádzali svoju mamu na premiére snímky na Filmovom festivale v Toronte. Pax tiež spolupracoval na natáčaní ako fotograf.

Po podaní žiadosti o rozvod s Bradom Pittom, sa Angelina stiahla z média, aby sa mohla venovať svojej rodine.

Po ročnom zotavovaní sa doma hovorí, že sa cíti o niečo silnejšia a jej deti sa už nevedia dočkať, keď sa dostanú späť do sveta: "Mala som svoje vzostupy a pády, ale myslím si, že som už o niečo silnejšia. Všetci občas prežívame ťažké časy, ale ako matka mám predovšetkým zodpovednosť voči deťom. Tie sú práve v období, ktoré ich formuje, a tak všetko ostatné je na druhom mieste. Nepracovala som už viac ako rok, pretože ma potrebovali doma. Všetci sme boli trochu zaseknutí, ale myslím si, že sa znova tešíme do sveta."

Profimedia.sk

Najčítanejšie