Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Charlie Hunnam o svojom 13-ročnom vzťahu: Takého partnera by ste chceli aj vy!
Zdielať na

Charlie Hunnam o svojom 13-ročnom vzťahu: Takého partnera by ste chceli aj vy!

Zdroj: elle.com

Herec Charlie Hunnam sa rozhovoril o svojom vzťahu s 36-ročnou dizajnérkou šperkov Morganou McNelis.

Majú rozdielny pohľad na manželstvo, no predsa sú spolu šťastní. Hviezda filmovej novinky Slušní chlapci, 39-ročný Charlie Hunnam, je so svojou priateľkou už vyše 13 rokov, no stále nie sú svoji. "Necítime to ohľadom svadby rovnako. Je veľmi horlivá. Urobím to, pretože je to pre ňu dôležité, ale nemám žiadne romantické predstavy," povedal. Napriek tomu, že mu romantika nie je blízka, aspoň sa snaží. 

people.com

"Snažím sa byť romantický. Som so svojou priateľkou 11 rokov a každý, kto bol v dlhoročnom monogamnom vzťahu vie, že si to vyžaduje veľa práce. Predtým, než som dorazil na festival, vstal som o piatej ráno, pretože som chcel upratať celý dom, nakúpil som a vypral som. Sú to činnosti, pri ktorých sa striedame, ale myslím si, že je to pekné, keď príde domov a všetko je hotové. Trvalo to sedem hodín, aby som jej urobil radosť, dokonca som dal kvety do spálne aj do kuchyne," povedal ešte v roku 2017 na filmovom festivale v Toronte. 

africanslive.co

Charlie tiež v minulosti priznal, že rád varí. Na Morganine narodeniny strávil celý deň varením. "Pozvala si asi 15 kamarátov a uvaril som strašne veľa jedla, pili sme naozaj dobré víno a bol to nádherný deň," priznal. Počas nakrúcania filmu Stratené mesto Z s Morganou vôbec nebol v kontakte, no každý deň jej napísal list. "Boli sme v Kolumbii, kde pošta dobre nefunguje. Bolo to úplne nespoľahlivé. Dostal som od nej list a uvedomil som si z toho, akým štýlom písala, že ona odo mňa nedostala predchádzajúce 2 listy. Prestal som jej teda úplne písať, čo zo mňa urobilo totálneho bastarda, ale mal som na to dobré ospravedlnenie," dodal. Údajne trvalo veľmi dlho, kým mu to odpustila. Život herca môže byť v takýchto situáciách naozaj zaujímavý. 

Charlieho môžete vidieť v novinke Slušní chlapci už od 30. januára.

Najčítanejšie