Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Aj vás pobavil animák Baby šéf? Vieme, kedy bude v kinách šéfovať opäť!
Zdielať na

Aj vás pobavil animák Baby šéf? Vieme, kedy bude v kinách šéfovať opäť!

Zdroj: DreamWorks Animation

Štúdio DreamWorks Animation to vyhralo na celej čiare. Ich vtipný a originálny animovaný príbeh o (ne)roztomilom bábätku s veľkými ambíciami zarobil obrovský balík peňazí v kinách po celom svete. A preto sa nemôžeme čudovať, že si chcú úspech jednotky zopakovať. Kedy presne to bude?

Vo štvrok, 25.mája, sme sa dozvedeli, že plánovaná premiéra Baby šéfa 2 sa uskutoční 26.marca 2021! O distribúciu sa postará gigant Universal Pictures a na vytvorení nového príbehu sa bude aj tentoraz podieľať kompletný tím úspešnej jednotky. Tá už doteraz zarobila 468.4 miliónov amerických dolárov a tržby (vrátane Slovenska) neustále rastú!

DreamWorks Animation

O ďalších detailoch príprav Baby šéfa 2 nie je momentálne nič známe. Z redakcie Kinosály vás budeme o ďalších novinkách v súvislosti s pokračovaním tohto kasového trháku informovať.

Tí z vás, ktorí šarmu a vtipným výrokom blonďavého biznismena v plienkach podľahnúť nestihli, majú možnosť napraviť to. V slovenských kinách sa Baby šéf, komédia pre celú rodinu, ešte stále premieta;)

V slovenskom znení: Maroš Kramár, Jakub Horák, Bibiana Ondrejková, Filip Tuma, Juraj Kemka, Jozef Švoňavský, Peter Rúfus, Jozef Benedik, Ondrej Kaprálik, Martina Kapráliková, Daniel Hudák, Tatiana Kulíšková, Adriana Vozáryová a ďalší

DreamWorks Animation

Slovenský trailer k stále aktuálnej jednotke:

Súvisiace články

Najčítanejšie