Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Justin Theroux zdieľal intímnu fotku s Jennifer Aniston!
Zdielať na

Justin Theroux zdieľal intímnu fotku s Jennifer Aniston!

Zdroj: profimedia.sk

Aj keď ste po celom svete slávni, nič nie je lepšie ako láska - a to je to, čo títo dvaja rozhodne majú..

Justin Theroux (45) veľmi výnimočne zdieľal na Instagrame fotku so svoju slávnejšou polovičkou, Jennifer Aniston (48), pri príležitosti ich druhého výročia svadby. Fotografia je veľmi jemná, prirodzená a bez zbytočného gýču. Je to obraz muža a ženy, ktorí si navzájom vyjadrujú náklonnosť.

Jennifer Aniston, Justin Theroux - fotka z Instagramu

Jennifer Aniston, Justin Theroux - fotka z Instagramu

profimedia.sk

​Celebrity, ktoré sú spolu v mileneckom vzťahu, veľmi zriedkavo zdieľajú na sociálnych sieťach svoje súkromné fotografie. Tentoraz však hviezda filmu Dievča vo vlaku, urobila výnimku. Naposledy sa tak stalo 11. februára, keď mala Jennifer narodeniny a to po veľmi dlhej pauze, skoro po dvoch rokoch.

Justin Theroux, Jennifer Aniston

Justin Theroux, Jennifer Aniston

Instagram Justin Theroux

Najobľúbenejšiu herečku z Priateľov sme mohli po prvý raz vidieť na profile jej manžela ešte keď neboli svoji. Avšak briliantový prsteň už predznačoval, že si čoskoro povedia “áno”. Jennifer si teda začiatkom roka 2015 užila jedno z najromantickejších valentínskych rande na Eiffelovej Veži.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Instagram Justin Theroux

​Jennifer a Justin sa vzali na záhrade svojho domu v Los Angeles 5. augusta 2015 pred rodinou a priateľmi, vrátane celebrít, ako sú napríklad kamarátky z Priateľov Courteney Cox a Lisa Kudrow. Prišla aj známa moderátorka Ellen DeGeneres, herci Tobey McGuire, Sandra Bullock, Orlando Bloom, Rachel McAdams, či Jimmy Kimmel, ktorý slávnostný obrad celebroval. Hostia boli veľmi prekvapení, pretože boli pozvaní "len" na narodeninovú oslavu Therouxa. Avšak prekvapenie to bolo určite príjemné :) 

Najčítanejšie