Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Gal Gadot odmieta hrať vo filme Wonder Woman 2, pokiaľ tam bude aj Brett Ratner!
Zdielať na

Gal Gadot odmieta hrať vo filme Wonder Woman 2, pokiaľ tam bude aj Brett Ratner!

Zdroj: profimedia

Viaceré ženy ho totiž obvinili zo sexuálneho obťažovania.

Po mnohých ženách, vrátane Olivie Munn a Ellen Page, ktoré obvinili producenta a režiséra Bretta Ratnera z obťažovania a sexuálneho napadnutia, Gal Gadot odmieta účinkovať v pokračovaní úspešného super hrdinského filmu Wonder Woman 2, ak jeho súčasťou bude aj Brett Ratner.

Ratnerova produkčná spoločnosť RatPac-Dune Entertainment pomohla spolufinancovať Warner Bros na výrobe snímky Wonder Woman. Film zarobil viac ako 400 miliónov dolárov a tak Ratnerova spoločnosť získala vysoký podiel na zisku. Warner Bros. vysvetľuje: "Brett zarobil veľa peňazí z úspešnej Wonder Woman, pretože jeho spoločnosť pomohla financovať prvý film. Teraz Gadot tvrdí, že nebude pokračovať v dvojke, pokiaľ Warner Bros. neodkúpi Brettov podiel a nadobro sa ho nezbavia."


Gal vyjadrila svoju solidaritu na sociálnych sieťach, pričom sa postavila za všetky ženy, ktoré prežili sexuálne obťažovanie a napadnutie:

instagram

​Začiatkom tohto týždňa spoločnosť Warner Bros. oznámila, že v súvislosti s obvineniami voči Brettovi s ním prerušuje všetky pracovné vzťahy.

https://www.instagram.com/p/BWSjLK-AoJn/?taken-by=gal_gadot

Súvisiace články

Najčítanejšie