Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Sympatický James Franco otvorene o svojom veľkom trápení..
Zdielať na

Sympatický James Franco otvorene o svojom veľkom trápení..

Zdroj: profimedia

Hviezda filmov 127 hodín, či Interview, sa otvára verejnosti vo chvíli, keď si uvedomil, že reálne bojuje proti depresii. V našich kinách ste ho mohli nedávno vidieť vo filme Votrelec: Covenant.

V nedávnom rozhovore pre časopis Out, herec uviedol, že jeho voľba kariéry v kombinácii s jeho "veľmi návykovou" osobnosťou viedla k častým pocitom izolácie. "Keď som bol teenager, dostal som sa z viacerých závislostí a to tým, že som začal hrať”, povedal v rozhovore. "Naozaj som sa do toho vrhol a stalo sa to pre mňa všetkým. Prešlo to až do takého extrému, že som sa prestal socializovať. A potom, asi po desiatich rokoch, keď som mal 27 rokov, uvedomil som si: človeče, veď si úplne zdeprimovaný. Na povrchu sa to všetko zdá ako celkom dobrý život - mám kariéru a všetko - ale cítim sa izolovaný a osamelý. Takže som sa vrhol do školy, ale znova to bol len taký útek.

James Franco

James Franco

profimedia

​Napriek tomu, tento emocionálny stav, ktorý ho trápi, nemal až taký hlboký dosah na jeho kariéru. Hrať určite neprestáva, avšak objavil v sebe chuť režírovať. “Musím povedať, že zo všetkých vecí, čo som kedy robil, a že som toho robil viac ako dosť, ma režírovanie baví najviac, pretože ste v strede tých všetkých kreatívnych ľudí” povedal. “Ale hrať určite neprestanem.” 

Franco však priznáva, že vo výbere projektov bude oveľa selektívnejší. “Väčšina hercov príde do bodu, keď sa im to všetko zdá nezmyselné a rozmýšľajú nad tým, prečo robia to, čo robia. A pre mňa, po tom, čo som sa vrátil do školy a skúsil všetky tie ďalšie veci, táto nová kapitola, so surfovaním a tancovaním, je naozaj o tom, aby som spomalil a sústredil sa na menej vecí, ale s väčšou hĺbkou a kvalitou.”

James Franco

James Franco

profimedia

​James Franco rozhodne nie je jediná hviezda, ktorá trpí častými depresiami a nie je ani jediný, ktorý o tom začal otvorene rozprávať. Už čoskoro si budete môcť na Kinosále prečítať, ktoré celebrity majú rovnaký problém ako on.

Autorka: LL

Súvisiace články

Najčítanejšie