Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kto je najlepšie plateným hercom sveta? Budete prekvapení!
Zdielať na

Kto je najlepšie plateným hercom sveta? Budete prekvapení!

Zdroj: Reprofot/LifeReactor

Rebríček najlepšie platených hercov prestížneho časopisu Forbes opäť odhalil obrovskú priepasť medzi mužským a ženskými hollywoodskymi hviezdami.

Na prvom mieste sa ocitol Mark Wahlberg. 46-ročný herec zarobil  za ostatný rok 68 miliónov dolárov, a to vďaka filmom "Ocko je doma 2" a "Transformers: Posledný rytier". Rapper, z ktorého sa stal herec tromfol aj minuloročného víťaza Dwaynea Johnsona, ktorý zarobil v tomto roku 65 miliónov dolárov.

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

profimedia

​TRAILER OCKO JE DOMA 2

Film Ocko je doma 2 bude mať v našich kinách premiéru 7.12.

Forbes odhaduje zárobky hercov ešte pred zdanením a opäť sa ukázala obrovská priepasť medzi mužmi a ženami, na ktorú poukazujú mnohé herečky. Minulý týždeň časopis zverejnil najlepšiu platenú herečku, ktorou sa stala hviezda filmu „La La Land“ a držiteľka Oscara - Emma Stone. Tá zarobila 26 miliónov dolárov, čo je o 42 menej ako Wahlberg.

Getty Images

​Podľa Forbes, muži - herci zarobili od júna 2016 do júna 2017 488 a pol milióna dolárov, čo je takmer trikrát viac ako v prípade žien. 10 najlepšie platených herečiek totiž zarobilo dokopy! 172,5 milióna dolárov.

Zaujímavosťou je, že Johnny Depp, ktorý bol po minulé roky vždy v prvej päťke, sa tento rok nedostal ani do prvej 20-tky. Herca navyše zamestnáva v týchto dňoch súd s jeho bývalými obchodnými partnermi, ktorí ho obvinili s neuváženého míňania peňazí.

Najčítanejšie