Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dwayne Johnson má problém! Obracajú sa proti nemu aj verní fanúšikovia!
Zdielať na

Dwayne Johnson má problém! Obracajú sa proti nemu aj verní fanúšikovia!

Zdroj: abc7chicago.com

The Rock bude hrať vo filme od Netflixu národného hrdinu. Nie všetci sú z tejto novinky nadšení.

Dwayne Johnson má obrovskú základňu svojich fanúšikov, ktorí ho zbožňujú. Len prednedávnom oznámil, že bude produkovať a zároveň hrať v novej snímke s názvom John Henry and the Statesmen. Príbeh je o národnom hrdinovi, afroamerickom vodičovi, ktorý je v tíme staviteľov železníc a sa doslova upracoval k smrti. 

quirkybyte.com

Dwayne má k tejto postave blízko, pretože to bol jeho hrdina z detstva, no tým, že obsadil do tejto úlohy seba, nevyhovel mnohým ľuďom. John Henry je totiž typický hrdina pre množstvo afroameričanov a Dwayne je afroameričan len napolovicu. Jeho mama pochádza z Polynézie. 

Sťažnosti vznikli najmä medzi používateľmi sociálnej siete Twitter. 

https://twitter.com/CharlesPulliam/status/1049759323319128064

Historicky bol John Henry stále vyobrazený ako muž s veľmi tmavou pokožkou a napriek tomu, že je Dwayne Johnson nepochybne černoch, je to veľmi ... 

Som veľmi zvedavý na cieľovú skupinu tohto filmu. 

Toto je len jeden z mnohých tweetov, ktoré sa po oznámení obsadenia filmu objavili. Dwayne ohľadom filmu pridal video, no k sťažnostiam od ľudí sa nevyjadril. Označil Johna Henryho ako skvelého afroamerického hrdinu, na ktorom vyrastal. Zdá sa, že sa tejto postavy nechce vzdať, napriek tomu, že sú ľudia nespokojní. 

https://www.instagram.com/p/Boxbdx8BVO4/?utm_source=ig_web_copy_link

Najčítanejšie