Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
George Clooney po prvý raz prehovoril o otcovstve! Jeho priznania sú úsmevné...
Zdielať na

George Clooney po prvý raz prehovoril o otcovstve! Jeho priznania sú úsmevné...

Zdroj: profimedia

George a Amal Clooneyovci privítali svoje dvojičky, Ellu a Alexandru, takmer pred troma mesiacmi. Odvtedy sa celkom úspešne vyhýbajú verejnosti. Až teraz, po prvý raz Clooney prehovoril o svojich pocitoch.

“Zrazu ste zodpovední za iných ľudí, to mi celkom naháňa strach”, povedal Clooney so smiechom pre Associated Press, zatiaľ čo s rodinou trávi čas vo svojom dome v Taliansku. Zdá sa, že jeho žena Amal to zvláda s oveľa väčším pokojom. “Ona je ako olympijský atlét. Všetko, čo robí a ako to robí, je také nádherné.”

Herec dodáva, že dnes sa jeho povinnosti trochu líšia od tých predchádzajúcich a s úsmevom dodáva, že vykonáva "špinavú" prácu.”Teraz je mojou hlavnou náplňou vymieňať plienky. No a samozrejme sa občas s nimi prechádzam”, povedal George. “Nikdy by mi ani nenapadlo, že budem v 56. rokoch ešte otcom dvojčat. Nerobte si plány. Vždy je potrebné si najmä užívať tú jazdu, ktorá je tu a teraz.”

Reprofoto/Daily Mail

​Tá “jazda” je síce trochu odlišná od tej, na akú bol zvyknutý, ale niečo sa predsa len nezmenilo. Predtým som musel utierať zvratky akurát tak po sebe”, zažartoval Clooney, no a dnes sú to zvratky našich dvojčat, takže to všetko do seba zapadá.” 

Naposledy sme mohli vidieť Georga Clooneyho vo filme Hra peňazí (Money Monster) po boku Julie Roberts. Avšak filmové úlohy si už vyberá veľmi sporadicky a svoju pozornosť presunul skôr na réžiu. “Som v zaujímavom štádiu svojho života. Skoro vôbec nehrávam, pre mnohé dôvody, no najmä preto, lebo nemám záujem, a taktiež som dlho nečítal niečo zaujímavé”, povedal. “Ak niekto príde s podobným scenárom, aký bol ku filmu 'Michael Clayton', okamžite poviem: Áno. Ale ak sa nič také nestane, už som v štádiu kariéry, že by to pre mňa nemalo žiadny zmysel.”

profimedia

Najnovšie si v kinách budeme môcť pozrieť šiesty film pod režisérskou taktovkou Georga Clooneyho Suburbicon, ku ktorému napísal scenár aj spolu s bratmi Coenovcami (Po prečítaní spáľte). Môžeme sa teda tešiť na originálnu kriminálnu komédiu, kde si zahrá napríklad Matt Damon, či Julianne Moore. U nás bude mať premiéru 7.12.

;

Najčítanejšie