Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Film Bajkeri už o chvíľu v našich kinách!
Zdielať na

Film Bajkeri už o chvíľu v našich kinách!

Zdroj: facebook

Po Snowborďákoch a Rafťákoch k nám prichádza nová svieža letná komédia Bajkeri. Slovenskou hviezdou filmu je Celeste Buckingham.

Leto je už tradične hlavnou sezónou všetkých filmárov a bolo to tak aj v prípade výroby tohto filmu. Kým sa však film dostane do kín, jeho tvorcov čaká ešte veľa práce v postprodukcii. Vyzerá to tak, že tento štáb je naozaj šikovný a Bajkerov si budeme môcť pozrieť už 26.októbra!

Snímka je celovečerným režijným debutom Martina Koppa (1983). „Bajkeri sú najmä o mladej generácii vo veku okolo 17 rokov a o tom, že by títo mladí mali občas vytiahnuť hlavy zo svojich temných izieb, sociálnych sietí, videohier, vyjsť na čerstvý vzduch a skutočne niečo zažiť!“ Hovorí o svojom najnovšom filmovom počine Martin Kopp, ktorý má na konte réžiu tv seriálov Ulica, Vinári či Ohnivé kura.

TRAILER BAJKERI

Zárukou kvality a pútavého príbehu je scenár z pera Petra Kolečka, ktorý je okrem iného držiteľom Českého leva za scenár k filmu Masaryk:„Tým, čo rozhodlo, že som prijal ponukunapísať tínedžerskú komédiu, bol námet o chlapcoch, ktorí sú kvôli sociálnym sieťam trochu odrhnutí od reality a bicykle sú prostriedkom, ako ich dostať do reálneho života. To ma zaujalo, styk s tou youtubovou a twiterovo - facebookovou generáciou, ktorá ma zaujíma a zároveň je pre mňa úplne nepochopiteľná...“ prezrádza Petr Kolečko. 

K celej plejáde českých hviezd, ktoré si v Bajkeroch zahrali, si tvorcovia vybrali známu slovenskú tvár - speváčku Celeste Buckingham. „Zvykli sme sa chodiť bicyklovať rekreačne s otcom a teraz som bicykel zase vytiahla práve kvôli Bajkerom. Pri mojej práci sa často pohybujem medzi staršími ľuďmi, takže sa teším z tejto partičky mojich rovesníkov! Myslím si, že sme si navzájom veľmi sympatickí. Bolo to, akoby sme boli všetci niekde v tábore,“ teší sa speváčka, ktorá mala k športu od detstva blízko: „Päť rokov som súťažila v latinskoamerických a spoločenských tancoch. Ale keď som začala chodiť na strednú školu, musela som si vybrať medzi tancom a spevom a spev zvíťazil,“ hovorí Celeste alias filmová bajkerka Hanka. Myslím si, že vám postava Hanky bude dosť sympatická,“ dodáva s úsmevom jediná slovenská hviezda filmu. 

ContinentalFilm

V hlavných úlohách sa predstaví trojica mladých českých hercov – Adam Mišík, Jan Komínek a Vojtěch Machuta. „Ja hrám chlapca, ktorý je tak trochu z iného sveta, povedal by som, že je z Marsu a dostane sa sem na planétu Zem,“ predstavuje svojho hrdinu Davida hviezda šou Tvoja tvár má známy hlas - Adam Mišík.

S Adamom už Celeste stihla nahrať pesničku k filmu One Life

;

Na dievčenské sedadlá zasadnú okrem Celeste české herečky Julie Šurková a Štěpánka Fingerhutová, známa tiež vďaka komédii Dvojníci a exotická speváčka a tanečníčka Esther Lubadika, ktorá zažiarila v jednej zo sérii súťaží Česko Slovensko má talent. 

V postavách rodičov a ich partnerov uvidíme Hanu Vagnerovú, Pavla Nečasa, Tomáša Matonohu, Vandu Hybnerovú, Michala Suchánka či Václava Postráneckého

Súvisiace články

Najčítanejšie