Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jared Leto promoval Blade Runnera 2049 v Riu de Janiero! A opäť šokoval!
Zdielať na
Novinky

Jared Leto promoval Blade Runnera 2049 v Riu de Janiero! A opäť šokoval!

Zdroj: Backgrid

Herec Jared Leto je jednou z hviezd nového akčného scifi thrilleru Blade Runner 2049, ktorý bude mať v kinách premiéru 5.10. Pri tejto príležitosti sa zúčastnil na fotení v Brazílii. Ako uňho býva zvykom, opäť si zvolil "nevšedný" model.

Jared Leto

Jared Leto

Backgrid

​45-ročný herec a spevák promoval film v modeli, ktorého jednotlivé kúsky sa k sebe vôbec nehodili. Keby ste si však mysleli, že to bola košeľa z nejakého pyžama, mýlite sa. Pochádza totiž z módneho domu Gucci a jej cena je 1060 dolárov. K tomu si obliekol červené tepláky a turistické topánky. Herec a spevák však vyzeral, že je so svojím outfitom spokojný :-)

Jared Leto

Jared Leto

Leo Marinho, Splash news

​Jared Leto sa okrem promovania nového filmu, zúčastnil v Riu aj na hudobnom festivale so svojou skupinou Thirty Seconds To Mars. Fanúšikovia ho takto vítali na slávnej pláži Ipanema. Vráťme sa však k jeho novému filmu, ktorý bol hlavným dôvodom jeho pobytu v Brazílii.  V Blade Runnerovi 2049  si zahral spolu s ďalšími hereckými hviezdami Ryanom Goslingom a Harrisonom Fordom. Toto pokračovanie akčného scifi thrilleru sa odohráva tridsať rokov po prvom filme. Tu však prichádza na scénu nový blade runner menom K (Ryan Gosling), aby odhalil tajomstvo, ktoré môže uvrhnúť zvyšky spoločnosti do chaosu. Jeho pátranie ho privedie až k bývalému blade runnerovi (Harrison Ford), ktorý bol tridsať rokov nezvestný.

TRAILER:

Zdielať na

Najčítanejšie