Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ďalší rozchod v Hollywoode: Po roku trápenia zrušené zasnúbenie!
Zdielať na

Ďalší rozchod v Hollywoode: Po roku trápenia zrušené zasnúbenie!

Zdroj: SITA

Chodili spolu od roku 2014.

Robert Pattinson a FKA Twigs sa údajne po troch rokoch randenia rozišli. "Počas prvých dvoch rokov boli takmer nerozluční," povedal zdroj z ich okolia, "ale v posledných mesiacoch sa skutočne začali vzďaľovať a trávili spoločne čoraz menej času."

​Pattinson a Twigs (ktorej skutočné meno je Tahliah Barnett) zatiaľ na tieto správy verejne nereagovali. Tie prichádzajú štyri mesiace potom, ako herec vyhlásil, že sú s Barnett stále "len tak nejako" zasnúbení. Speváčku pritom pristihli minulý mesiac bez zásnubného prsteňa.

Zdroj ešte dodal na adresu už bývalého páru: "Rob je z toho unavený, odvolal ich zasnúbenie a povedal svojim priateľom, že sa rozišli. Stále je to však preňho čerstvé."

"Je to ťažká situácia, ale veci sa medzi nimi skomplikovali a obaja si uvedomili, že už nevystupujú ako pár."

Robert Pattinson a FKA twigs na pláži

Robert Pattinson a FKA twigs na pláži

Reprofoto

​Robert a FKA začali spolu chodiť v roku 2014 a správy o ich zasnúbení sa potvrdili v roku 2015. Svadbu údajne odvolali v roku 2016, ale napriek tomu sa v tomto roku sprevádzali na verejných podujatiach.

V júli, keď sa ich spýtali, či sú stále zasnúbení, Robert Pattinson odpovedal: "Áno, tak trochu."  A pokračoval v chvále svojej údajnej snúbenice. "Je super talentovaná a z úplne iného sveta," povedal o FKA Twigs.

Najčítanejšie