Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Fešák Gerard Butler vniesol do Geostormu veľkú dávku testosterónu!
Zdielať na
Novinky

Fešák Gerard Butler vniesol do Geostormu veľkú dávku testosterónu!

Zdroj: joj.sk

Fanúšikovia tohto škótskeho herca majú dôvod na radosť! Už od štvrtka ho totiž uvidia v novom katastrofickom filme GEOSTORM. Herec prezradil aj zopár zaujímavostí z nakrúcania tohto katastrofického veľkofilmu...

TRAILER

;feature=youtu.be

Film Geostorm, ktorý už 19.10. príde do našich kín, pripravil pre divákov napínavý a nervy drásajúci zážitok. Je určený tým, ktorý majú rádi preteky s časom, záhady, konšpirácie a veľkolepý útek pred katastrofou: od žeravého podzemného pekla až po ľadové víchrice nad púšťami.

Režisér Dean Devlin obsadil do hlavnej úlohy Gerarda Butlera, ktorého energiu a doslova príval testosterónu si nevedel vynachváliť: "Je plný života a je to úžasný chlap! Je veľmi vzdelaný, hravý a má rad zábavu. Jeho entuziazmus, s akým pristúpil k tejto úlohe ma presvedčil, že on je ten pravý a nikto iný by to tak nezahral.“

Gerard Butler, Geostorm

Gerard Butler, Geostorm

Continental film

​Butler na margo tohto filmu prezradil: " Nerobím veľa veľkofilmov. Pamätám sa, keď som po prvý raz videl snímku 300. Keďže sme to skoro všetko točili na zelenom pozadí, nemohol som vedieť, ako to bude vyzerať na filmovom plátne a bol som naozaj v šoku, keď som to potom v kine videl. Toto je svet, kde som bol? Pýtal som sa. To isté som prežíval aj pri tomto filme. Nevidel som žiaden vesmír ani vesmírnu stanicu alebo ako štartujem na Cape Canaveral. Keď som sa však zbadal vo filme, takmer som nedýchal, čo všetko dokážu urobiť špeciálne efekty." 

Gerard Butler, Geostorm

Gerard Butler, Geostorm

Continental film

​Vo filme Geostorm sa blížime skôr k zničeniu sveta. Film je napínavý, plný akčných scén a veľkolepých efektov. Butlera však ohúrilo niečo iné. Asi najzaujímavejšia vec na tomto filme boli pre mňa kulisy. Tí, čo ich vytvorili použili naozaj veľkú dávku kreativity. Keď som prvýkrát vkročil na pôdu NASA, bola to asi najväčšia budova na svete a hneď vedľa nás bol najväčší stroj – mal sedem alebo osem poschodí. Boli tam zároveň aj veľmi dlhé chodby, v ktorých ste sa mohli pokojne aj stratiť. Jednoducho ako na vesmírnej stanici. Nikdy v živote som nepracoval na filme, ktorý by mal také fantastické a do detailu prepracované kulisy."

O filme GEOSTORM sa dozviete viac v relácii KINOSÁLA, 21.10. o 19:25 na JOJ PLUS!

 

Zdielať na

Najčítanejšie