Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Fenomén AFTER sa vracia do kín: Bude mať príbeh Tessy a Hardina šťastný koniec?
Zdielať na

Fenomén AFTER sa vracia do kín: Bude mať príbeh Tessy a Hardina šťastný koniec?

Zdroj: Bontonfilm

V novinke s názvom After: Puto by mal vzťah Tessy a Hardina vstúpiť do veľkého finále. Ostanú spolu alebo sa ich cesty navždy rozídu?

Filmová séria After bola natočená podľa knižných bestsellerov Anny Toddovej a na celom svete zaznamenala podobný úspech ako trilógia Päťdesiat odtieňov či sága Twilight. Fenomén s názvom After sa zrodil na internete, kde autorka Anna Todd začala písať príbeh lásky nevinnej Tessy a zlého chlapca Hardina. Jej texty si na voľne prístupnej platforme Wattpad získali viac ako miliardu prečítaní a tento nečakaný úspech vyústil do vydania 5-dielnej knižnej série a následne aj do natáčania celovečerných filmov. Dnes majú knihy a filmy zo série After po celom svete milióny fanúšikov.

Štvrtá filmová kapitola s názvom After: Puto zavedie Tessu a Hardina na životnú križovatku, na ktorej sa každý z nich vydáva vlastnou cestou. Mali si byť súdení, ale Hardinove nálady sú príliš nevyspytateľné a Tessa túži po svojom vlastnom šťastí. Obidvaja sa zmenili. Z plachej Tessy je dnes sebavedomá mladá žena a ani Hardin už nie je ten cynický, nemilosrdný chlapec, do ktorého sa kedysi zamilovala. Bude mať ich búrlivá, nespútaná a nekonečná láska z minulosti niekedy aj budúcnosť? Ich vzťah má teraz poslednú šancu. Dej snímky After: Puto sa začína tam, kde sa predchádzajúci film skončil – v Londýne na svadbe Hardinovej mamy. Hardin sa nedokáže zmieriť so šokujúcim odhalením o svojom skutočnom otcovi. Začína sa prepadať do temnoty svojej duše a utápať v alkohole. Tessa sa vracia do Ameriky, kde ju postihne osobná tragédia. Vzápätí za ňou prichádza aj Hardin, aby jej poskytol oporu. Je však už príliš nevypočítateľný a boj s vlastnými démonmi ho pohltil natoľko, že situáciu len zhorší a ich krehký vzťah privedie až na pokraj konca.

Bontonfilm

Tessa si uvedomuje, že napriek túžbe a láske, ktorú k Hardinovi cíti, prišiel čas, keď musí začať myslieť na seba a na svoje vlastné šťastie. Odchádza do New Yorku, aby začala odznova. Zlomený Hardin sa po čase rozhodne opäť o Tessu bojovať, ale možno už je príliš neskoro. Tessa dávno nie je nevinnou študentkou, uvedomuje si svoje životné možnosti a možno dokáže byť rovnako krutá ako kedysi Hardin. Pri každom spoločnom stretnutí je vášeň silnejšia ako oni dvaja a nedokážu jej odolať. Oplatí sa však o takýto vzťah bojovať za každú cenu? Hoci dej sa odohráva v Londýne, Seattli a New Yorku, snímka After: Puto sa rovnako ako predchádzajúci diel After: Tajomstvo natáčala v Bulharsku. Všetky tri mestá sa filmárom na Balkáne podarilo zrekonštruovať tak verne, že keď predstaviteľ Hardina, Londýnčan Hero Fiennes Tiffin, poslal svojim priateľom fotku z Bulharska a zo žartu im tvrdil, že už je z natáčania naspäť v Londýne, uverili mu. „Londýnske kulisy boli úžasné. Je šialené byť na scéne, kde si naozaj myslíte, že ste v Londýne, prezradil herec.

After: Puto príde do slovenských kín 25. augusta 2022.

Najčítanejšie