Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Hviezda seriálu Beverly Hills 90210 je hrdina! Herec chránil česť herečky!
Zdielať na

Hviezda seriálu Beverly Hills 90210 je hrdina! Herec chránil česť herečky!

Zdroj: FOX

Až v týchto dňoch vyšlo najavo, ako v roku 1995 jeden z hercov populárneho seriálu otvorene vystúpil proti Harveymu Weinsteinovi.

Jason Priestley, Harvey Weinstein

Jason Priestley, Harvey Weinstein

Getty

​Tým hercom je hviezda 90tych rokov,  Jason Priestley, ktorý len teraz prezradil, ako v roku 1995 na párty Miramaxu, ktorá bola po oficiálnom programe udeľovania Zlatých glóbusov, udrel zhýralého producenta do tváre. Priestleyho poznáme najmä ako Brandona Walsha z Beverly Hills, 90210. Podľa jeho slov, s Harveym Weinsteinom mal otvorený konflikt. 

Mira Sorvino

Mira Sorvino

profimedia

Táto informácia vyšla najavo po tom, ako sa zverejnilo, že Weinstein ovplyvňoval obsadzovanie hercov do úspešnej ságy Pán prsteňov. Na Twitteri to prezradila herečka Mira Sorvino. Keď totiž v minulosti odmietla jeho sexuálne návrhy, malo to katastrofálny dopad na jej kariéru. Teraz to potvrdil aj režisér ságy, Pán prsteňov, Peter Jackson. Otvorene povedal, že Weinstein dal herečku na čiernu listinu. Spolu s jej kolegyňou Ashley Judd, nemala dostávať žiadne filmové ponuky. 

Herečka na Twitteri uviedla: "Keď som sa zobudila a zbadala som to, rozplakala som sa. Tu je to. Potvrdenie, že Harvey Weinstein zničil moju kariéru. Niečo, čo som tušila, ale nebola som si istá. Ďakujem Petr Jacskon, že si bol úprimný. Som z toho sklamaná."

Mira Sorvino

Mira Sorvino

profimedia

​Pozitívne však na tom je, že sú herci, ktorí sa dokázali postaviť na stranu herečiek, akým je práve Jason Priestley.

"Nikdy som nepracoval pre MIRAMAX, môj tím mi VEĽMI ODPORÚČAL, aby som sa Weinsteinovi ospravedlnil," zverejnil Priestley. Neznie to však, že by to hviezda seriálu Beverly Hills, 90210 niekedy urobila.

Najčítanejšie