Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
7 rozprávkových filmov, na ktoré vás budú ťahať deti do kina v roku 2018!
Zdielať na

7 rozprávkových filmov, na ktoré vás budú ťahať deti do kina v roku 2018!

Filmy pre deti dokážu robiť zázraky, keď sú vaše ratolesti choré, mrzuté alebo unavené. No do kina si môžete vyjsť len tak na zlepšenie nálady. Či už je vaše dieťa posadnuté Hotelom Transylvánia alebo Rodinkou Úžasných, každé si v roku 2018 nájde to svoje.

1. HOTEL TRANSYLVÁNIA 3: STRAŠIDELNÁ DOVOLENKA

V najnovšom pokračovaní série Hotel Transylvánia sa Drakula, Mavis, Jonny a zvyšok partie vydávajú na dovolenkovú plavbu na výletnej lodi. Všetko nasvedčuje tomu, že si od zvyčajných problémov na chvíľu oddýchnu, až do momentu, keď sa Drakula zamiluje do šarmantej kapitánky lode, Eriky. Hlava upírskej rodiny však netuší, že jeho nová láska je v skutočnosti potomkom legendárneho lovca upírov…

PREMIÉRA 12. júl

2. STRUNY ČASU

Po tom, ako zmizne ich otec - vedec a vydá sa na cestu objavovania novej planéty, tri bytosti vyšlú Meg, jej brata a priateľa, aby ho našli. A Wrinkle in Time je postavený na románe Nebezpečná skratka od Madeleine L’Engle.

PREMIÉRA: 8. marec

3. RODINKA ÚŽASNÝCH 2

Sú späť! V tomto filme bábätko Jack-Jack urobí dva veľké objavy. Spraví svoje prvé kroky a zistí, že má nadprirodzené schopnosti. 

PREMIÉRA: 2.augusta

4. KRÁLIK PETER

Rebelský králik Peter žije svoj veselý bezstarostný život spolu s ostatnými zvieratami na farme. Nový majiteľ statku sa však o svoj životný priestor deliť nemieni - a už vôbec nie so zvieratami. Začína sa tak bizarná vojna o teritórium medzi ním a obyvateľmi záhrady.

PREMIÉRA: 22. marec

5. Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2

Je to o dobrodružstvách Ralpha, ako iste tušíte, na internete!

PREMIÉRA: november 

6. DVA A POL KAČKY

Príbeh o starom mládencovi, gunárovi Pengovi.

PREMIÉRA: apríl 

7. FANTASTICKÉ ZVERY: Grindelwaldove zločiny

Druhé zo série, ale desiate v ságe o Harrym Potterovi od spisovateľky J.K. Rowling.  Newt Scamander a Albus Dumbledore sa vydajú v tomto filme na misiu, aby našli Gellerta Grindelwalda, zlého čarodejníka.

PREMIÉRA: November 

Najčítanejšie