Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
10 filmov, ktoré vás v tomto roku nažhavia a rozprúdia vám v žilách krv!
Zdielať na

10 filmov, ktoré vás v tomto roku nažhavia a rozprúdia vám v žilách krv!

Zdroj: Universal Studios

Vyzerá to tak, že rok 2018 bude vo filmoch plný sexi a sebavedomých zločincov a neodolateľných superhrdinov. Od Červenej volavky až po Zrodila sa hviezda, vám ponúkame prehľad tých najhorúcejších noviniek. Potešte sa v novom roku filmami, ktoré okrem príťažlivých hercov, ponúknu aj zaujímavé zápletky.

1. PROUD MARY

V tomto thrilleri hrá Taraji P. Henson nájomnú vrahyňu Mary, ktorej život sa zmení po tom, ako stretne mladého chlapca.

PREMIÉRA: 12.1.

2.  Päťdesiat odtieňov slobody

Ak si myslíte, že vstupom do manželstva pre Anastasiu (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí všetka sranda a že legendárnu Červenú mučiareň prerobia na detskú izbu, veľmi sa mýlite. Vynaliezavosť a fantázie novomanželov nepoznajú medze, zvlášť keď ich vďaka Christianovmu rozprávkovému bohatstvu nemusí naozaj nič limitovať. Ana sa však nechce stať manželkou uväznenou v zlatej klietke a je rozhodnutá pokračovať v úspešne rozbehnutej kariére knižnej redaktorky, čo však Christianovi nie je po chuti. Rastúca emancipácia jeho ženy sa však čoskoro stane “bezpečnostným rizikom”, pretože z minulosti sa vynorí bývalý Anin kolega Jack Hyde, ktorý má s oboma nevybavené účty a pre pomstu je schopný urobiť čokoľvek.

PREMIÉRA: 8. 2. 2018

3. ČERVENÁ VOLAVKA

Na tento film budeme obzvlášť zvedaví, pretože sa nakrúcal aj na Slovensku. Dej sa odohráva v období totality, keď zúril konflikt medzi Východom a Západom. Aj preto si americkí filmári zvolili za hlavné miesto nakrúcania Budapešť. Ideálne exteriéry na znázornenie socialistického realizmu však našli aj v našom hlavnom meste. Film je o láske medzi sovietskou agentkou a dôstojníkom CIA.

PREMIÉRA: 1.3.

4. TOMB RAIDER

Osud ľudstva leží v jej rukách. Držiteľka Oscara Alicia Vikander je Lara Croft.

PREMIÉRA: 15.3.

5. OVERBOARD

Overboard

Overboard

Image Sources

​Anna Faris a Eugenio Derbez hrajú v remaku klasickej romantickej komédie. V pôvodnej verzii zažiarila ako rozmaznaná dedička Goldie Hawn, ktorá stratí pamäť a zaľúbi sa do tesára v podaní Kurta Russella. V novom filme sú však obrátené úlohy. Derbez hrá rozmaznaného playboya, ktorý stratí pamäť a zaľúbi sa do pracujúcej matky v podaní Faris.

PREMIÉRA: 20.apríla

6: Avengers: Infinity War

Noví Avengeri sú plní najsexi hollywoodskych hercov ako Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Karen Gillan, Zoe Saldana a mnohých iných. Už sa nevieme dočkať! :-)

PREMIÉRA: 4.mája

7. Deadpool 2

Zdá sa, že sa môžeme tešiť na humorné aj šteklivé scény.

PREMIÉRA: 1. jún

8. Ocean's Eight
Stále sa nevieme vynačudovať, aké herecké obsadenie sa podarilo dať v tomto filme dokopy! V Ocean's Eight uvidíte Sandru Bullock, Helenu Bonham Carter, Rihannu, Mindy Kaling, Sarah Paulson a ďalšie hviezdy. Je niečo viac sexi ako partia silných a talentovaných žien? :-) 

PREMIÉRA: 8. júna

9. ZRODILA SA HVIEZDA

Zrodila sa hviezda

Zrodila sa hviezda

Image Source

​V remaku slávneho muzikálu uvidíte v hlavných úlohách Bradleyho Coopera a Lady Gagu. V tomto príbehu sa bývalá rocková hviezda, ktorá má problémy s alkoholom, snaží pomôcť mladej speváčke preraziť v hudobnej brandži. Samozrejme, že vznikne medzi nimi románik. Diváci sa môžu tešiť na chémiu medzi dvoma hlavnými predstaviteľmi! :-) 

PREMIÉRA: 28. september

10. Aquaman

Aquaman

Aquaman

Image Source

Jason Momoa ako Aquaman vás určite nenechá chladnými a asistovať mu bude Amber Heard ako Mera. Tešíme sa! :-)

PREMIÉRA: 21. decembra

Na ktorý film sa najviac tešíte? 

Najčítanejšie