Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vzniká životopisný film o Marlonovi Brandovi - ktorý herec stvárni túto legendu?
Zdielať na

Vzniká životopisný film o Marlonovi Brandovi - ktorý herec stvárni túto legendu?

Zdroj: joj.sk

Koho si viete predstaviť v hlavnej úlohe?

Viac ako pred desiatimi rokmi priniesol najlepší priateľ Marlona Branda, George Englund, memoáre o jeho vzťahu s týmto hercom s názvom The Way It Never Ever Been Done. Tieto pamäti oficiálne vybrali ako predlohu pre životopisný film o americkom hercovi, filmovom režisérovi a aktivistovi. Produkčná spoločnosť je tá istá, ktorá sa skrýva aj za kritikmi uznávanými filmami ako Čierna labuť, Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu, a preto veríme, že aj tento príbeh bude v dobrých rukách.

Hneď ako tento projekt dostal zelenú, nastala pre producentov ťažká úloha - kto stvárni túto kultovú hviezdu. My sme si pripravili niekoľko návrhov!

James Franco
James Franco

James Franco

profimedia

​Vďaka tomu, že tento herec si už zahral Jamesa Deana v životopisnom filme z roku 2001, je zrejmé, že má skúsenosti so zobrazovaním ikonických hviezd zo strieborného plátna.

Tom Hardy

​Tom Hardy vám síce nemusí pripomínať Marlona, ale my vieme, že sa v ňom skrýva herecký chameleón. Čo si myslíte vy?

Leonardo DiCaprio

Facebook

​Toto je jasná voľba. Nielenže je tu istá fyzická podobnosť, ale obaja herci zdieľajú podobné kariérne trajektórie. Ak sa nad tým zamyslíte, Leonardo DiCaprio sa na túto úlohu pripravuje celý svoj život! 

Najčítanejšie