Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Helen Mirren si vyrovnáva hrozné účty s démonmi!
Zdielať na

Helen Mirren si vyrovnáva hrozné účty s démonmi!

Zdroj: Bontonfilm

V novom horore inšpirovanom skutočnými udalosťami - WINCHESTER: SÍDLO DÉMONOV!

Najstrašidelnejším domom ľudskej histórie je sídlo rodiny Winchesterovcov, ktoré je postavené v Kalifornii v USA. Je vraj postavené na tenkej hranici nášho pozemského sveta a samotného pekla, kde sa duchovia a démoni zjavujú už takmer 150 rokov. Desivý príbeh sídla démonov zobrazí horor od tvorcov Jigsaw so slávnou Helen Mirren v hlavnej úlohe. Obrovské sídlo Winchesterovcov ťaží hrôzostrašná atmosféra i história. Jeho stavba prebiehala nepretržite 38 rokov, 7 dní v týždni, 24 hodín denne. Akákoľvek prestávka mala strašné následky.

TRAILER

Chodbami sídla sa na prelome storočí zakráda tajomná postava celá v čiernom, nikto nesmie vidieť, čo sa skrýva pod jej čiernym závojom. Nie je ale démon, je to lady Sarah Winchester. Vdova a dedička zbrojárskeho impéria Winchesterovcov, ktorých opakovacie pušky pomohli dobyť Ameriku a zabili tisíce ľudí.  Ľudia, ich prekliatie a duchovia teraz rodinu prenasledujú na každom kroku. Duchovia, ktorých na našom svete drží iba ich neuspokojená túžba po pomste. Jediná šanca, ako ich upokojiť, je stavať pre nich sídlo. A tak vystrašená, posadnutá a prekliata lady Winchester stavia dom zasvätený duchom a démonom. Stavia zámok, väzenie a bludisko v jednom, zatiaľ čo tí najstrašnejší zo všadeprítomných démonov sa stále snažia vyrovnať si s Winchesterovcami svoje hrozné účty.

Helen Mirren ako Lady Winchester

Helen Mirren ako Lady Winchester

Bontonfilm

​​Hororový žáner a desivé zvraty dopĺňa i neopakovateľná a temná viktoriánska atmosféra, kostýmy a výprava. Film bude mať premiéru 1. marca.

Najčítanejšie