Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Toto nikto nečakal: Cameron Diaz a Benji Madden očakávajú prvé dieťa!
Zdielať na

Toto nikto nečakal: Cameron Diaz a Benji Madden očakávajú prvé dieťa!

Herečka s nadšením privíta nového člena do rodiny.

Štyridsaťpäť ročná Cameron Diaz a o sedem rokov mladší Benji Madden sú svoji už tri roky a aj keď boli pripravení rozšíriť svoju rodinu, osud im neprial. Ich známy však prezradil, že pár konečne očakáva ich prvé dieťa!

"Cameronin boj o počatie nebol jednoduchý. Bolo to naozaj ťažké obdobie, pretože si myslela, že už nikdy neotehotnie. No nevzdala sa nádeje, že sa jedného dňa stane matkou."

Cameron Diaz a Benji Madden

Cameron Diaz a Benji Madden

profimedia.sk

"Cameron má nakoniec dôvod na oslavu! In vitro fertilizácia zafungovala a je tehotná," dodal zdroj. "Očakávajú bábätko a nemôžu byť šťastnejší." Najväčšou radosťou pre tento pár je zdieľanie tejto novinky s blízkymi priateľmi a rodinou. 

Dvojica sa veľmi teší, ale zároveň priznáva, že to nebola jednoduchá cesta: "Cameron je zdravá a má tých najlepších lekárov - a napriek tomu nič. Často veľmi plakala," uviedol zdroj. "Vďaka Bohu za Benjiho, ktorý ju neustále podporoval. Nezáležalo mu na tom, akým spôsobom počnú - bol odhodlaný spraviť z Cameron mamu."

Profimedia.sk

​Obaja v minulosti uvažovali o rôznych možnostiach, akými sú náhradná mama alebo adopcia, ale našťastie pre nich, Cameron môže zažiť tehotenstvo na vlastnej koži. Momentálne vraj pripravujú všetko na príchod bábätka: "Detská izbička je takmer hotová. Teraz premýšľajú nad menami, ale pokým Cameron neporodí, nikomu neprezradia, pre aké meno sa rozhodli" dodal zdroj.

Pár ešte túto novinku nepotvrdil, ale ak je to pravda, my sa zo šťastného páru tešíme a gratulujeme!

Najčítanejšie