Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pokračovanie hororu To bude mať v hlavnej úlohe známu herečku!
Zdielať na

Pokračovanie hororu To bude mať v hlavnej úlohe známu herečku!

Takmer okamžite po premiére hororu To, tvorcovia oznámili pokračovanie, ktoré nesie anglický názov It: Chapter Two. Premiéra je naplánovaná na budúci rok a štúdio začína s obsadzovaním hlavných úloh.

Film sa odohráva 27 rokov po tom, čo sa partia kamarátov zbavila klauna, ktorý mal na svedomí miznutie detí z ich mesta. Teraz všetci žijú svojim dospelým životom, no po záhadnom telefonáte, majú dôvod sa znovu vrátiť do svojho rodného mesta.

Napriek tomu, že sa rozprávalo, že herec pre úlohu trpí nočnými morami a psychickými problémami, rola klauna Pennywisa naďalej patrí Billovi Skarsgardovi.

Jessica Chastain

Jessica Chastain

uk.businessinsider.com

​Každý fanúšik má svoju predstavu o tom ako by mali postavy detí v dospelosti vyzerať. Predstavitelia hlavných detských postáv prezradili, ktorí herci by sa im hodili do ich úloh.

Vo viacerých rozhovoroch sa Sophia Lillis, predstaviteľka hlavnej ženskej postavy - Beverly, vyjadrila, že by bola spokojná, ak by jej úlohu prevzala Jessica Chastain. Tá bola v minulosti nominovaná na dvoch Oscarov.

Jessica Chastain

Jessica Chastain

uk.businessinsider.com

Prekvapivo, pri jednom z rozhovorov k jej najnovšiemu filmu - Molly a jej hra, sa Jessica vyjadrila, že by mala záujem o túto úlohu. Táto informácia sa dostala aj k tvorcom filmu a tí Jessicu zavolali, aby sa s ňou dohodli na možnej spolupráci. Navyše Jessica má veľkú výhodu. Je v správnom veku (má 40 rokov a Beverly má vo filme 38) a s režisérom Andym Muschiettim už v minulosti spolupracovala na horore Mama. Podľa neoficiálnych zdrojov je takmer isté, že úlohu dostane. 

Fanúšikovia si však všimli podobu Sophie Lillis aj s inou známou herečkou. Je možné, že stále je ešte v hre aj Amy Adams, ktorej mladšiu verziu Sophie stvárni v seriáli Sharp Objects.

​Pre koho sa tvorcovia nakoniec rozhodnú pokiaľ ide o rolu Beverly a koho obsadia do ďalších úloh sa dozvieme už v najbližších týždňoch. 

Najčítanejšie