Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kradli si scenáre! Aj takto to vyzeralo, keď spolu bývali herci pod jednou strechou
Zdielať na

Kradli si scenáre! Aj takto to vyzeralo, keď spolu bývali herci pod jednou strechou

Najmä na začiatku kariéry, ale aj počas nej, zvykli herci a herečky zdieľať jednu adresu. Možno vás prekvapí, ktoré celebritné dvojice boli spolubývajúcimi.

Justin Timberlake a Ryan Gosling

Ryan býval u Justinovej rodiny ešte počas natáčania seriálu pre Disney, keď boli obaja malí chlapci. Ryanova mama sa musela vrátiť späť do Kanady, kde mala prácu a Justinovi to pripadalo ako dobrý nápad, nasťahovať si k sebe svojho kamaráta. „Boli sme si trochu bližší ako ostatné deti v seriáli, zdieľali sme spolu aj kúpeľňu,“ povedal Justin.

popsugar.com

Ryan Gosling a Michelle Williams

Títo dvaja herci spolu bývali na vyžiadanie režiséra Dereka Cianfranceho, ktorý trval na tom, že počas natáčania filmu Blue Valentine budú bývať v jednej domácnosti a žiť z platu sestričky a maliara, aby sa tak lepšie vžili do postáv.

popsugar.com

Ed Westwick a Chace Crawford

Kolegovia zo seriálu Gossip Girl spolu bývali počas celého natáčania. „Najprv sme sa ja a Ed stali spolubývajúcimi, pretože sme nevedeli či seriál bude úspešný alebo nie. Ed žil v inej krajine po prvýkrát taký dlhý čas. Zistili sme, že sa nám to oplatí aj finančne. A v skutočnosti sme boli aj trochu leniví,“ spomína na začiatky Chace.

popsugar.com

Brad Pitt a Jason Priestley

Bývala hviezda seriálu Beverly Hills: 90210 vo svojej knihe prezradila, že s Bradom bývali spolu, keď ešte ani jeden z nich nemal výhľady na slušnú kariéru. Žili vraj z cestovín, lacného piva a celý deň fajčili cigarety.

Jamie Dornan a Eddie Redmayne

Herec zo ságy 50 odtieňov sivej a oscarový herec z filmu Teória všetkého spolu bývali, keď boli začínajúci herci a nikto ich nepoznal. „Keď sme prišli do L.A., niekto z agentúry nám dal scenáre. V mojej kôpke ich bolo asi 25, pričom v Eddieho tri,“ prezradil Jamie.

pinterest.com

Emma Stone a Bradley Cooper

Keď počas natáčania filmu Aloha, Bradleymu vypršala nájomná zmluva, jeho kolegyňa Emma Stone sa nad ním zľutovala a poskytla mu izbu vo svojom dome.

bustle.com

Ben Affleck a Matt Damon

Títo dvaja herci a scenáristi spolu bývali počas písania scenára k filmu Dobrý Will Hunting, za ktorý dostali Oscara. Po tomto úspechu si už každý našiel svoje bývanie, no na tie časy spomínajú veľmi radi.

etonline.com

Nikki Reed a Kristen Steward

Herečky boli spolubývajúcimi počas natáčania druhej časti ságy Súmrak. Podľa ich slov von takmer nechodili a tak im ich herecký kolega Peter Facinelli prišiel z času na čas uvariť cestoviny.

hellogiggles.com

Robert Downey Jr. a Kiefer Sutherand

V 80. rokoch po rozchode so Sarah Jessicou Parker si Robert k sebe nasťahoval Kiefera, najmä pre to, aby sa mu mohol „vyplakať na ramene“.

pinterest.com

Winona Ryder a Gwyneth Paltrow

Herečky spolu kedysi bývali, no rozišli sa v zlom, keď Gwyneth u nich doma našla scenár k filmu Zamilovaný Shakespeare, ktorý patril Winone. Ako dobre vieme, Gwyneth za túto úlohu získala Oscara a s Winonou sa odvtedy nerozprávajú.

Najčítanejšie