Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Známy herec si zahrá mafiána Al Caponeho v životopisnej snímke!
Zdielať na

Známy herec si zahrá mafiána Al Caponeho v životopisnej snímke!

Najväčšieho gangstra všetkých čias - Al Caponeho, si zahrá anglický herec, ktorého môžeme poznať zo snímok Počiatok, Revenant a Mad Max: Zbesilá cesta.

Al Capone sa stal na začiatku minulého storočia neslávnym šéfom gangu pôsobiaceho v Chicagu. Bol zapletený do zločinov ako sú daňové úniky a vraždy. V roku 1931 ho obvinili z daňových podvodov a pohŕdania súdom a odsúdili ho na 11 rokov vo väzení Alcatraz. Prepustili ho po ôsmich rokoch pre závažnú chorobu spôsobenú syfilisom. Nasledujúcich 7 rokov strávil vo svojom sídle na Floride, kde vo veku 48 rokov zomrel.

lefigaro.fr

Hlavnú úlohu v pripravovanej snímke bude hrať Tom Hardy. Film s názvom Fonzo sa zameria na posledný rok života Al Caponeho, keď začal trpieť demenciou a neustále ho prenasledovala jeho minulosť. Snímka sa začne nakrúcať 2. apríla v New Orleans.

unilad.co.uk

Tom Hardy veľmi rád prijíma úlohy, ktoré ho istým spôsobom vyzývajú k zmene. Doteraz musel skôr pre ne priberať svalovú hmotu, no pri tejto snímke to bude iné, keďže Al Capone mal nadváhu. Hardyho tak budeme môcť vidieť v novej polohe a to aj napriek tomu, že má skúsenosti s hraním rôznych gangstrov.


Film bude režírovať Josh Trank, známy najmä za nie veľmi úspešný film Fantastická štvorka z roku 2015, pre ktorý prišlo štúdio Fox o 60 miliónov dolárov. Nové štúdio však doňho vložilo nádej a dalo mu druhú šancu.

Najčítanejšie