Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Anna Faris predáva dom, v ktorom žila s Chrisom Prattom! Pozrite si ich hniezdočko!
Zdielať na

Anna Faris predáva dom, v ktorom žila s Chrisom Prattom! Pozrite si ich hniezdočko!

Po rozvode s hercom Chrisom Prattom chce Anna Faris začať odznova. Rozhodla sa predať dom na Hollywood Hills, ktorý jej ostal ako trpká spomienka nielen na tento vzťah.

Nehnuteľnosť má 3 spálne a 3 kúpeľne a na trhu je za 2,5 milióna dolárov. Dom si kúpila v roku 2005 za takmer 2 milióny dolárov a bývala v ňom s oboma svojimi exmanželmi - Chrisom Prattom aj Benom Indrom. Táto 41-ročná herečka si povedala, že je čas posunúť tento dom, s ktorým sa jej spájajú rôzne zlé spomienky, ďalej.

architecturaldigest.com

Dom je obklopený divokou prírodou, prvé poschodie má úplne otvorené a z obývačky sa dostanete priamo k bazénu. Spájajú sa tam presklené miestnosti v kombinácii s drevom, čo vytvára dojem moderného domu s nádychom elegancie. Ako bonus tu môžete nájsť domáce spa a miestnosť na prezliekanie, ktorá je spojená s obrovským šatníkom. Susedia sú tiež prominentní, vedľa Anny býva aj slávny herec Jeremy Renner.

instyle.com

Spolu s jej 5-ročným synom Jackom chcú ostať bývať v blízkosti Chrisa, keďže je Jack v striedavej starostlivosti. Anna ešte stále natáča seriál Mama a na konte má skôr romantické komédie, zatiaľ čo z Chrisa sa stal žiadaný akčný herec.

Pozrite sa, ako vyzeral ich spoločný domov.

instyle.com

instyle.com

instyle.com

instyle.com

instyle.com

Súvisiace články

Najčítanejšie