Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
To je ale premena! Renee Zellweger by ste v novej úlohe určite nespoznali!
Zdielať na

To je ale premena! Renee Zellweger by ste v novej úlohe určite nespoznali!

Zdroj: Isifa

Pozrite si prvú fotku z nakrúcania.

Tvorcovia pripravovaného filmu o legendárnej herečke a speváčke Judy Garland zverejnili prvú fotografiu herečky Renée Zellweger, ktorá v snímke stvárňuje hlavnú hrdinku. Novinku v súčasnosti nakrúcajú v Londýne. Čo na ňu vravíte? Spoznali by ste ju? 

Renee Zellweger

Renee Zellweger

Pathé

Réžiu má na starosti Rupert Goold, scenár napísal Tom Edge. Herecké obsadenie dopĺňajú napríklad aj Rufus Sewell, Finn Wittrock, Michael Gambon či Jessie Buckley. Garland skonala 22. júna 1969 vo veku 47 rokov na predávkovanie.

Renée Zellwegger

Renée Zellwegger

Getty

Film s názvom Judy zachytáva Garland po tom, ako vystúpila na svojom poslednom koncerte v Londýne v roku 1968. Prešlo 30 rokov odvtedy, ako herečka účinkovala v čarodejníkovi z krajiny Oz. Film ju zachytáva na križovatke jej živote, ako bojuje so svojím manažmentom a začína vzťah s hudobníkom Mickeym Deansom (jej piatym a posledným manželom). Strašia ju spomienky na detstvo v Hollywoode a túži byť doma so svojimi deťmi. Vo filme budete počuť aj jednu z jej najpopulárnejších piesní - "Somewhere Over the Rainbow."

Renee Zellweger budet vo filme aj sama spievať. Nebude to však po prvý raz. V minulosti ste mali túto možnosť v muzikáli Chicago.

Súvisiace články

Najčítanejšie