Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Anne Hathaway priberá! Môže za to jej nový film
Zdielať na

Anne Hathaway priberá! Môže za to jej nový film

Zdroj: etonline.com

Herečka na to upozornila na sociálnych sieťach a hejterom odkázala, nech sa na to pripravia.

Herci aj herečky sú častokrát terčom mnohých neprajníkov. Každý sa s tým vyrovnáva po svojom a 35-ročná herečka Anne Hathaway dokonca upozornila svojich potenciálnych hejterov na to, že v najbližšej dobe trošku priberie na váhe.

https://www.instagram.com/p/BhMc4DillQW/?utm_source=ig_embed

Priberám pre filmovú úlohu a ide to dobre. Pre všetkých, ktorí by ma za to chceli v nasledujúcich mesiacoch odsudzovať, nie je to vo mne, je to vo vás. Mier.

Anne sa s narážkami na svojej telo už kedysi stretla. "Z časti viem, prečo je to tak. To, ako ma vníma svet so mnou nemá nič spoločné. To, ako sa ku mne správajú ostatní ľudia so mnou tiež nemá nič spoločné. Ale ak vo mne zarezonuje niečo, čo o mne niekto povedal, rada na sebe zapracujem. Beriem to tak," povedala.

episodi.fi

​V minulosti musela tiež čeliť drastickej zmene pre muzikál Bedári, za ktorý si odniesla Oscara. Vtedy schudla 13 kíl a počas natáčania len pila vodu a takmer nič nejedla. Spomína na to, ako si vtedy sebou nebola istá a nevedela, či je dostatočne pre túto rolu chudá.

Herečka nepovedala, pre ktorú úlohu naberá na váhe, no pracuje na viacerých filmoch. Jedným z nich je Live Fast Die Hot, dráma o žene, ktorá sa dramatický zmení po tom, čo sa z nej stane mama. Ďalším je The Lifeboat, príbeh ženy, ktorá je súdená za vraždu. Anneina hviezda ešte stále nevyhasla a najnovšie zažiari vo filme Debbina 8, ktorý ma premiéru už v júni.

Najčítanejšie