Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Pripravuje sa nový Star Wars! Kto nahradí zosnulú Carrie Fisher v úlohe Leiy?
Zdielať na

Pripravuje sa nový Star Wars! Kto nahradí zosnulú Carrie Fisher v úlohe Leiy?

Zdroj: profimedia.sk

Určite ide o zaujímavú voľbu.

Potom, čo Carrie Fisher zomrela v decembri 2016, nastalo mnoho otázok o osude princeznej Leiy. V čase svojej smrti práve dokončila diel Poslední Jediovia a následne sa stala hlavnou postavou Hviezdnych vojen: Epizóda IX. Prezidentka filmovej spoločnosti Lucasfilm, Kathleen Kennedy, odhalila, že scenár napísaný režisérom Colinom Trevorrowom, museli dať prepísať, pretože Leia mala byť ústrednou postavou.

Keďže Leia stále žije na konci posledného filmu, mnohí sa pýtali, ako sa tvorcovia vysporiadajú s absenciou Carrie. V počiatočných správach sa špekulovalo, že Lucasfilm stále plánuje začleniť Leiu do príbehu pomocou špeciálnych efektov a archívnych záznamov. Kathleen Kennedy však tieto klebety vyvrátila.

http://www.instyle.com

​Teraz však kolujú zvesti, že Leiu v ďalšej epizóde Hviezdnych vojen stvárni samotná Meryl Streep!
Podľa fanúšikov toto rozhodnutie vyvolala on-line petícia, v ktorej chcú Leiu stále vidieť aj v deviatom pokračovaní a prihovára sa k voľbe Meryl Streep ako dokonalého kandidáta na túto rolu: "Ako fanúšikovia STAR WARS a Carrie Fisherovej, naozaj chceme, aby Leia zažiarila v epizóde IX a rozhodne nechceme, aby bola z filmu náhle vyškrtnutá. Prepracovanie Leiy je preto pre nás ideálnejšou voľbou a veríme, že Meryl Streep je ideálny kandidát na túto postavu."

Zatiaľ čo si myslíme, že ide o určite dobrý nápad, nezdá sa byť veľmi pravdepodobné, že by Streep naozaj prevzala túto úlohu. To neznamená, že by nebola skvelou súčasťou tejto franšízy, Meryl totiž dokáže zažiariť v každej postave. Nie je však veľmi pravdepodobné, že by Lucasfilm vážne chcel nahradiť Leiu novou herečkou.

Najčítanejšie