Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dočkáme sa pokračovania filmu Diabol nosí Pradu? Emily Blunt na to má odpoveď!
Zdielať na

Dočkáme sa pokračovania filmu Diabol nosí Pradu? Emily Blunt na to má odpoveď!

Zdroj: vactualpapers.com

Emily je stále dobrou kamarátkou s jej kolegami z filmu Diabol nosí Pradu – Stanleym Tuccim a Meryl Streep. Na premiére svojho najnovšieho filmu sa spolu stretli a ľudia sa pýtajú, či bude mať slávny film z prostredia módy pokračovanie.

Romantická komédia Diabol nosí Pradu bola senzáciou. V žiadnom filme sa nevystriedalo toľko outfitov ako práve v tomto. Anne Hathaway hrala mladú absolventku, ktorá sa nám pred očami zmenila z nevýraznej šedej myšky na módnu ikonu.

time.com

Vo filme si Anneinu kolegyňu zahrala Emily Blunt, ktorá sa teraz vyjadrila k možnému pokračovaniu. „Myslím si, že ak by na tom chcel každý robiť, bolo by to super. Určite by so mnou mohli rátať,“ povedala.

wmagazine.com

​Fanúšikovia tohto módneho kultového filmu teda majú nádej. Síce ešte nie je nič potvrdené, no všetci herci z filmu ostali dobrými priateľmi a tak nie je dôvod, aby sa pokračovanie neudialo. „Je to smiešne, pretože sa o práci veľa nerozprávame,“ pokračovala Emily. Jej švagrom je Stanley Tucci, ktorý sa vo filme tiež zhostil jednej z úloh. „Myslím si, že znova videl Diabol nosí Pradu. Minule mi povedal, že pokračovanie by bola zábava,“ prezradila.

independent.co.uk

​Takmer pravidlom v Hollywoode však je, že pokračovanie nie je také úspešné ako prvý film a tak hrozí, že aj napriek návratu hviezd do tohto filmu, fanúšikovia nebudú spokojní. Navyše Diabol nosí Pradu končí odchodom Andy od svojej šéfky a tak by tvorcovia museli domyslieť, ako by Andy naspäť zaradili do módneho biznisu.

„Takmer dúfam, že sa to nestane, pretože si myslím, že pokračovanie oslabuje originalitu pôvodného filmu,“ vyjadrila sa k tejto téme Emily. Zdá sa, že rozhodnutie, či bude alebo nebude pokračovanie nezáleží len od hercov a tak nám neostáva nič iné než čakať.

usmagazine.com

Emilyna postava sa však dočká pokračovania minimálne v knižnej podobe, ktorá by mala prísť čoskoro do predaja. Emily Blunt si momentálne môžete užiť vo filme Tiché miesto, ktorý režíroval jej manžel John Krasinski.

Najčítanejšie