Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Avengers budú mať spor aj medzi sebou! Herci prezradili, ktorí dvaja to budú.
Zdielať na

Avengers budú mať spor aj medzi sebou! Herci prezradili, ktorí dvaja to budú.

Zdroj: knowyourmeme.com

Toľko superhrdinov, ako v pripravovanom filme Avengers: Nekonečná vojna sme na jednom plátne ešte nevideli. Po desiatich rokoch sa konečne dočkáme prvej z dvoch častí vyvrcholenia v marvelovského sveta. Bude to film nabitý akciou, no ako sa zdá, nie všetci Avenegeri budú bojovať len proti zlu.

Hlavným záporákom bude Thanos, s ktorým sme sa už stretli aj vo filme Strážcovia Galaxie. Ten si zaumienil, že zozbiera všetky Kamene nekonečna, aby získal neuveriteľnú moc. Avengeri budú mať za úlohu mu v tom zabrániť, no ako dobre vieme, mnohí si budú musieť vyriešiť konflikty najmä medzi sebou.

flickeringmyth.com

​Avengeri proti sebe bojovali už vo filme Captain America: Občianska vojna, kde sa rozdelili na dve skupinky s rozličnými názormi. Vtedy proti sebe stáli Iron man a Captain America. Teraz sú fanúšikovia zvedaví na stretnutie dvoch hercov, ktorí v minulosti hrali jednu a tú istú postavu – Sherlocka Holmesa.

Ide o predstaviteľa Tonyho Starka – Roberta Downeyho Jr. a predstaviteľa Doctora Strangea – Benedicta Cumberbatcha. Obaja majú vo filme úplne iné schopnosti, no jedno majú spoločné, a to sarkazmus. Benedict priznal, že sa títo dvaja hrdinovia vo filme stretnú a bude to medzi nimi zaujímavé.

imdb.com

„Je to tak, máme vo filme nezhody, no nemusí to hneď znamenať niečo zlé. Je to niečo, čo si na filme užijete, bez toho, aby sa niečo pokazilo, uvidíte ako sa tento vzťah rozvíja,“ povedal Benedict.

K tomuto sa vyjadril aj Robert Downey Jr. „Som veľkým fanúšikom samotného filmu Doctor Strange, a keď sa na to pozriete logicky, Strange je muž, ktorý reálne môže niečo zmeniť, ak na to bude mať prostriedky. Je to ten, ktorý môže prejsť všetkým a naozaj zistiť, aký bude najpravdepodobnejší scenár. A myslím si, že ak Tony raz rozpozná, že je niečo, čo by mohol kontrolovať, v konečnom dôsledku to bude mať duchovné riešenie. Ak má niekto schopnosť toto vyriešiť, môže s ním zostať dlho v spore,“ prezradil.

Podľa Robertových slov bude chcieť Tony pravdepodobne využiť Doctora Strangea pre ukončenie nejakého konfliktu. Ten s tým asi nebude súhlasiť a napokon vznikne medzi nimi spor. Benedict Cumberbatch však prezradil ešte niečo.

„Pre niekoho, kto je výborný priemyselník, materialista, niekoho, koho logika a veda fungujú cez médium technológie, na rozdiel od niekoho, kto inklinuje k východného mysticizmu, pochopenie vesmíru a dimenzií bude ťažké. Nenájdete tu medzi nimi veľa spoločného, no niečo predsa len áno,“ dodal Benedict.

imdb.com

​Nie je to len vzťah Iron Mana a Doctora Strangea, na ktorý sa môžeme tešiť. Spiderman síce vidí v Tonym svoj idol, no rovnako dobre si bude rozumieť aj so Strangeom. Možno on bude nakoniec dôvod, ktorý týchto dvoch dá dokopy a prinúti ich spolupracovať.

Film Avengers: Nekonečná vojna si budete môcť pozrieť v kinách už od 26. apríla.

Najčítanejšie