Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Pozor! Vieme, čo má horor TO spoločné s novinkou Deadpool 2!
Zdielať na

Pozor! Vieme, čo má horor TO spoločné s novinkou Deadpool 2!

Zdroj: quirkybyte.com

Napriek tomu, že pokračovanie akčnej komédie zo sveta mutantov už vydalo viacero upútaviek, stále vieme veľmi málo o niektorých vedľajších postavách. Fanúšikovia si v poslednej ukážke všimli nového mutanta a pýtajú sa, kto to je.

Tvorcovia už potvrdili príchod novej postavy - Zeitgeista. Podľa komiksu je jeho pravé meno Axel Cluney a jeho superschopnosťou je zvracanie. Možno to znie divne, no tento mutant zvracia kyselinu, čo sa v mnohých prípadoch určite ukáže ako dobrá vlastnosť. V komikse je známy tým, že na ústach nosí rúško, no na prvých uverejnených fotografiách žiadne nemá.

polygon.com

Hrať ho bude Bill Skarsgard, známy tiež ako klaun Pennywise z hororu To. Táto informácia sa najprv objavila na Twitteri herca Roba Delaneyho. Uverejnil fotku z nakrúcania, na ktorej okrem už spomínaného Zeitgeista, môžeme vidieť aj iných mutantov, a to Domino, Bedlama a Shatterstara. Zdá sa, že štúdio chcelo nechať Billovú postavu ešte chvíľu v utajení, no sociálne siete boli rýchlejšie. Alebo išlo o dobrý marketingový ťah? Všetci spomínaní mutanti sa už v poslednej upútavke predstavili, no štúdio stále drží Billovu postavu pod rúškom tajomstva.

https://twitter.com/PeterW_1974/status/989934898231369728

Deadpool má dátum celosvetovej premiéry naplánovaný na 18. mája. Už z ukážok môžeme vidieť, že Ryan Reynolds do toho znova vložil svoj, miestami až nevhodný a krutý humor, vďaka ktorému bol tento film koniec koncov úspešným.

Najčítanejšie