Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nový Zvonár u Matky Božej bude sexy! Hrať ho má tento známy herec!
Zdielať na

Nový Zvonár u Matky Božej bude sexy! Hrať ho má tento známy herec!

Zdroj: hbo.cz

Herec a DJ je obsadený do úlohy Quasimoda v pripravovanom filme od Netflixu - Zvonár u Matky Božej. Môžeme sa tešiť na jeho moderné spracovanie.

45- ročný herec Idris Elba sa okrem zhostenia hlavnej úlohy vrhol aj na režírovanie a produkovanie tejto snímky. Posledná známa filmová adaptácia tohto knižného diela bola v roku 1996 od štúdia Disney a išlo o kreslenú verziu, ktorá bola oproti knihe značne zmenená, nakoľko šlo o snímku pre deti. Ako sme už v tomto filme mohli vidieť, ide o príbeh hrbatého zvonára a krásnej Cigánky Esmeraldy, ktorých životy sú skúšané nemilosrdným arcidiakonom Claudom Frollom.

firstpost.com

Vo verzii od Disneyho zazneli aj nádhrené piesne a pri Netflixe to nebude inak. Moderná adaptácia bude podľa všetkého hudobným zážitkom, najmä ak sa produkcie piesní ujme Idris, ktorý bol DJ-om dávno pred tým, než sa stal hercom. Hral napríklad aj na svadbe princa Harryho a Meghan.

Idris Elba so snúbenicou Sabrinou Dhowre na svadbe princa Harryho a Meghan

Idris Elba so snúbenicou Sabrinou Dhowre na svadbe princa Harryho a Meghan

twitter.com

​Idrisova produkčná spoločnosť Green Door Pictures zatiaľ neoznámila ďalšie herecké mená, no vieme, kto sa bude podielať na scenári. Bude to Michael Mitnick, ktorý napísal už aj filmovú adaptáciu knihy Darca či seriál Vinyl. Maskéri budú mať určite veľa práce, aby z fešáka Idrisa Elbu urobili naoko odpudivého zvonára, ktorý má však krásnu dušu a srdce plné lásky.

Najčítanejšie