Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dakota Johnson čelí v novom horore rituálnemu násiliu! Pozrite si prvú ukážku!
Zdielať na

Dakota Johnson čelí v novom horore rituálnemu násiliu! Pozrite si prvú ukážku!

Zdroj: Amazon studios

Živý, neskutočný, ako v zlom sne – tieto slová by mohli charakterizovať hrôzostrašný horor Suspiria, ktorý je remakom z roku 1977.

Ako sme vás už v Kinosále informovali, v remaku hrajú hlavné úlohy Dakota Johnson a Tilda Swinton. Swinton tu hrá Madame Blanc, učiteľku tanca v Berlíne, ktorá podľahne kúzlu Susie Bannion v podaní Dakoty Johnson. Ako to už v hororoch býva, v deji nastane zvrat.

TRAILER:

Ako trailer dokazuje, Suspiria je horor, ktorý sa zaoberá čarodejníctvom a pomaly graduje, a práve v jeho centre je mladá Susie Bannion. Dôkazom toho je aj titulná fotografia, kde je postava Dakoty Johnson súčasťou zvláštneho a znepokojujúceho tanca.Tilda Swinton hrá na druhej strane postavu, ktorá je zmrzačená vnútorným konfliktom, tak ako to povedal scenárista a režisér Luca Guadagnino. Madame Blanc je žena, ktorá má v sebe vnútorný konflikt. Konflikt medzi umením a čarodejníctvom jej vidieť aj na tvári. 

Tilda Swinton, Suspiria

Tilda Swinton, Suspiria

Alessio Bolzoni/Amazon Studios

​Spolupráca s Tildou Swinton je pre Dakotu Johnson splneným snom: „Veľmi ju obdivujem a zbožňujem. Chcela by som s ňou nakrúcať do konca svojho života a dúfam, že budem. Spája nás úžasné priateľstvo, za ktoré som veľmi vďačná.“

www.popsugar.com

​Z ďalších hercov a herečiek sa tu objavia Chloe Grace-Moretz, Mia Goth, Sylvie Testud, Angela Winkler, Małgosia Bela a Lutz Ebersdorf. Suspiria by sa mala dostať do kín 2. novembra  a okrem hrôzostrašnosti sľubuje nahé scény a rituálne násilie. Máme sa teda na čo tešiť.

Najčítanejšie