Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Heather Locklear posiela z odvykačky svojej dcére dojemnú správu! Toto sú jej slová!
Zdielať na

Heather Locklear posiela z odvykačky svojej dcére dojemnú správu! Toto sú jej slová!

Zdroj: abc7news.com

Ava Sambora, Heatherina dcéra, práve dosiahla vek 21 rokov. Jej mama prežíva veľmi ťažké obdobie, keď sa snaží vyliečiť zo závislosti od drôg.

Hviezda mnohých televízny filmov–Heather Locklear, bola tento rok zatknutá už dvakrát. V septembri nastúpila na odvykačku, no nezabúda na najbližších. Na Instagrame zverejnila video, v ktorom gratuluje svojej dcére k jej 21. narodeninám.

https://www.instagram.com/p/BohU-KBg1Yp/?utm_source=ig_web_copy_link

"Ó môj Bože. Nemôžem uveriť tomu, že moja dcéra má dnes narodeniny. Pozrite sa na to bábätko! Preboha, vyrástla tak rýchlo! Chcela by som zaželať všetko najlepšie môjmu najobľúbenejšiemu človeku na svete – Ave. Moja princezná. Moja jediná. Myslím si, že si najmilšie, najzábavnejšie, najkrajšie dieťa na svete. Ukázalo sa, že si nádherná osoba. Mne tak pripadáš. Milujem ťa. Chcem ťa objať, pobozkať a vystískať ťa 21-krát," hovorí počas videa. 

aceshowbiz.com

Na konci videa otočí karty, na ktorých je dokopy číslo 21. Táto 57-ročná herečka má dcéru s gitaristom Richiem Samborom. Heather sa naposledy objavila v televíznom filme Hra na lásku v roku 2016. 

Súvisiace články

Najčítanejšie