Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zamilovali ste si film Psia duša? Pozrite si trailer nového filmu od jeho autora
Zdielať na

Zamilovali ste si film Psia duša? Pozrite si trailer nového filmu od jeho autora

Zdroj: Itafilm

Rodinné dobrodružstvo šteniatka Belly dorazí do našich kín už v januári!

Minulý rok si milovníci psov prišli na svoje pri filme Psia duša. Vedeli ste však, že ide o adaptáciu amerického knižného bestselleru? Jeho autorom je známy spisovateľ W. Bruce Cameron, ktorý je tiež scenáristom a producentom nového rodinného filmu podľa svojho najnovšieho románu. Pozrite si prvý trailer nového psieho dobrodružstva Návrat domov.

A o čom Návrat domov bude? Bella bola len šteniatko, keď si ju Lucas adoptoval a odvtedy boli najlepší priatelia. Jedného dňa však Bella zmizne a ocitne sa vyše 600 km od svojho pána. Láska k nemu je však silnejšia ako nepriazeň osudu a Bella je rozhodnutá sa vrátiť domov. Cestou na ňu čakajú rôzne dobrodružstvá, noví priatelia, ale aj nebezpečenstvá veľkého, neznámeho sveta…

Návrat domov

Návrat domov

Itafilm

​Novinku Návrat domov, v ktorej sa bude stratená Bella snažiť dostať domov k svojmu pánovi cez nebezpečnú divočinu, má na starosti režisér Charles Martin Smith známy najmä rodinnou sériou Môj priateľ delfín. V hlavných úlohách sa predstavia Jonah Hauer-King známy z minisérie Little Women, Alexandra Shipp (X-Men: Apokalypsa) či Edward James Olmos (Blade Runner). Silný príbeh nerozlučného priateľstva a lásky medzi psom a jeho pánom sa dočká aj slovenského knižného prekladu. 

Roztomilá Bella sa pokúsi o Návrat domov v našich kinách už 24. januára 2019

Najčítanejšie