Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jaromír Hanzlík sa vracia na plátna kín v komédii LETO S GENTLEMANOM!
Zdielať na

Jaromír Hanzlík sa vracia na plátna kín v komédii LETO S GENTLEMANOM!

Zdroj: Magic Box Slovakia

Romantická komédia o túžbe po slobode, neskorej láske a nádeji príde na strieborné plátno presne v deň sviatku Sv. Valentína, 14. februára.

Producenti snímky – režisér Jiří Adamec a herec Jaromír Hanzlík hneď na úvod roka predstavujú oficiálny trailer filmu:

Zaujímavosťou je, že pre oboch tvorcov bol tento film v určitom zmysle prvotinou. Pre Jaromíra Hanzlíka scénaristickou - ako sám prezrádza, týmto scenárom si splnil svoj sen. Hlavnú postavu Artura totiž vytvoril pre seba. Jiří Adamec zase prvýkrát točil celovečerný film pre kino distribúciu.

 Ako hlavní protagonisti v ústredných úlohách dvojice manželov sa predstavia Alena Antalová a Igor  Bareš. Ich dcéru stvárni speváčka Lucie Vondráčková a tajomného gentlemana Jaromír Hanzlík.

Anna (Alena Antalová) trávi so svojím manželom (Igor Bareš) každé leto v chatovej oblasti pár desiatok kilometrov za Prahou. Sú svoji už snáď celú večnosť, takže ich manželstvo skĺzlo, ako to už býva, do rutiny a stereotypu. Dni plynú ospalo jeden za druhým. Jej muž svoj čas už dlho spravodlivo delí medzi karty s kamarátmi v krčme a výrobu modelov lodí zo zápaliek vo vnútri fliaš a jeho žena je pre neho prakticky neviditeľná. Anna si každé leto spríjemňuje na niekoľko dní pravidelnými stretnutiami s kamarátkami, ktoré za ňou do malebných stredných Čiech prichádzajú na cyklistické výlety v okolí hradu Kamýk.

Leto s gentlemanom

Leto s gentlemanom

Magic Box Slovakia

Jedného dňa sa v dedinke objaví muž menom Artur (Jaromír Hanzlík). Elegantný, šarmantný gentleman, ktorý je, ako všetci predpokladajú, novým majiteľom miestneho zámku. Zámok je síce skôr polorozpadnutá ruina, ale zámocký pán s ním má veľké plány. Medzi Arturom a Annou preskočí iskra. Anna zažíva pocity už dlho nepoznané. Artur je galantný a zahŕňa ju pozornosťou. Anna s ním čím ďalej častejšie uniká pred svojou životnou realitou v ústrety romantickým výletom a zážitkom…

Film Leto s gentlemanom sa nakrúcal v lete 2018 v stredočeských Zduchovicích a ich okolí.

Do slovenských kín príde 14. februára.

 

Najčítanejšie