Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Clint Eastwood ako drogový kuriér! V novom filme hrá aj po boku svojej dcéry
Zdielať na

Clint Eastwood ako drogový kuriér! V novom filme hrá aj po boku svojej dcéry

Zdroj: Continental film

Clint Eastwood nakrútil film Pašerák, ktorý je už v našich kinách, podľa skutočnej udalosti.

         Legendárny hollywoodsky herec Clint Eastwood sa postavil pred kameru, ale aj za ňu v pozícii režiséra svojho najnovšieho filmu Pašerák.

Hlavný hrdina Earl má takmer 90 rokov, neúspešný biznis s predajom kvetov a chladnúce vzťahy v rodine. Keď dostane ponuku robiť šoféra, zdá sa mu ako nenáročná aj vítaná možnosť privyrobiť si. Na začiatku celkom netuší, čomu sa upíše – stáva sa z neho drogový kuriér pre mexický kartel. V novej práci sa mu začne dariť, dokonca až tak, že mu pridelia dozor. Na stopu sa mu však dostáva Úrad pre kontrolu obchodu s drogami a Earl musí napraviť svoje chyby skôr, než ho zákon či nemilosrdní zločinci dostanú.

TRAILER:

Do svojho najnovšieho filmu sa Eastwoodovi podarilo obsadiť skutočne mimoriadne zoskupenie hercov a herečiek. V úlohe agenta, ktorý jeho postave pôjde po krku, sa predstaví Bradley Cooper (Zrodila sa hviezda), na plátne sa ďalej objavia napríklad Lawrence Fishburne (Matrix), Michael Peña (seriál Narcos), Taissa Farmiga (horor Mníška), držiteľka Oscara Dianne Wiest či Clintova dcéra Alison Eastwood.

Bradley Cooper si spoluprácu s ním veľmi pochvaľuje, takto navyše spomína na dojímavé momenty z nakrúcania: Dvakrát sa mi na pľaci stalo, že som ho sledoval a stále som plakal! Dokonca raz, keď sme spolu točili scénu a moja postava rozhodne nemala plakať, musel som sa odvrátiť. Bolo to veľmi dojímavé. Je úžasný herec a nehrá tak často, takže si myslím, že každý z nás považoval za privilégium s ním spolupracovať.“

Najčítanejšie