Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Liam Neeson je obvinený z rasizmu! Pre tieto slová má veľké problémy!
Zdielať na

Liam Neeson je obvinený z rasizmu! Pre tieto slová má veľké problémy!

Zdroj: abc15.com

To, že si musia celebrity dávať pozor na jazyk, zistil aj obľúbený herec Liam Neeson a nepekne na to doplatil.

Newyorská premiéra filmu Mrazivá pomsta bola zrušená pre veľký škandál, ktorý sa v posledných dňoch točí okolo osoby Liama Neesona. Organizátori premiéry zakázali vykonávať záznamy všetkého druhu len dve hodiny pred začiatkom udalosti. 

atimes.com

Celý incident sa odohral počas rozhovoru, ktorý Liam poskytol k svojmu najnovšiemu filmu. Priznal sa, že jeho blízka známa bola pred 40 rokmi znásilnená, čo ho vtedy dohnalo k myšlienke zabiť muža, ktorý to urobil. Použil však pri tom slová "čierny bastard", čo mnoho ľudí považuje za veľmi urážlivé. 

thestar.com/

Pár dní na to sa objavil v najsledovanejšej rannej šou v Amerike a prehlásil, že určite nie je rasista. "V tejto krajine všetci predstierame, že sme politicky korektní. Niekedy však trochu zoškrabete povrch a nájdete tam rasizmus a bigotnosť. Je to tam," povedal. Priznal, že by rovnako reagoval, ak by bol páchateľ bielej pleti a jeho vlastné slová ho prekvapili. 

Niektorí ľudia sa však Liama zastali a tvrdia, že sa pre slová, ktoré vypustil, trápi už vyše týždňa a verejnosť by mu mala tento prehrešok odpustiť. Či sa tak stane, ukáže len čas.

Najčítanejšie