Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
John Wick 3: Parabellum už má prvé recenzie! Aké ohlasy získal?
Zdielať na

John Wick 3: Parabellum už má prvé recenzie! Aké ohlasy získal?

Zdroj: heyuguys.com

Už tento štvrtok sa do kín dostane tretia časť snímky John Wick. V hlavnej úlohe znova uvidíme Keanu Reevesa, k nemu sa pridá aj Halle Berry, či mnoho iných známych tvárí.

Už prvé recenzie nás pripravujú na naozaj veľkú filmovú udalosť. Napriek tomu, že druhá časť mnohých sklamala, netreba na Johna Wicka zanevrieť. Známe zahraničné média píšu, že Parabellum je jednoznačne najlepšou časťou trilógie, či ju dokonca označujú za najbrutálnejšiu.

collider.com

Na akciu sa treba pripraviť najmä v prvých 30 minútach. Keanuho dokonca porovnávajú s jeho známou postavou, Neom z Matrixu. Každá bojová scéna je dokonale naplánovaná a choreografi na nich pracovali niekoľko mesiacov, čo sa vo výsledku ukázalo. 

cnet.com

Snímka vás údajne vtiahne do deja natoľko, že prestanete vnímať, že ste v kine. Pripravte sa na bojové scény so psami, vrhanie nožov a to všetko umocňuje úžasná práca kamery. Scenár je údajne o niečo jednoduchší. John má za cieľ najmä prežiť a pomstiť sa. 

usatoday.com

"Dúfam, že Keanu Reeves bude tieto filmy robiť navždy," zaznelo v jednej z recenzií a my nepotrebujeme viac. John Wick 3: Parabellum má premiéru už 16. mája. 

;t=3s

Najčítanejšie