Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Arnolda Schwarzeneggera napadol fanúšik! Pozrite sa na jeho reakciu!
Zdielať na

Arnolda Schwarzeneggera napadol fanúšik! Pozrite sa na jeho reakciu!

Zdroj: dnaindia.com

Arnold sa rozhodol stretnúť so svojimi fanúšikmi na podujatí v Juhoafrickej republike, no nedopadlo to úplne podľa jeho predstáv.

Známy herec, kulturista a politik chcel potešiť svojich fanúšikov a odfotiť sa s nimi, keď na neho odrazu zaútočil jeden zo zúčastnených. Arnolda kopol a ľudia na internete začali mať obavy.

S Arnoldom to však takmer ani nepohlo, zatiaľ čo útočiaceho chlapca spacifikovala ochranka. Tento 71-ročný herec aj napriek nepríjemnej udalosti pokračoval vo fotení sa s fanúšikmi. Neskôr na Twitteri napísal:

https://twitter.com/Schwarzenegger/status/1129768197094346753

Ďakujem vám, že máte starosti, ale nemusíte sa báť. Myslel som si, že do mňa postrčil dav, čo sa stáva často. Uvedomil som si, že do mňa niekto kopol, až keď som si pozrel video tak, ako vy. Som rád, že ten idiot nenarušil môj Snapchat. 

Organizátori podujatia uviedli, že mladík bol údajne fanúšik, ktorému trošku preskočilo a Arnold naňho nepodá trestné oznámenie. 

https://twitter.com/Schwarzenegger/status/1129805366513025028

Arnold tiež poprosil fanúšikov, že ak už musia zdieľať video, tak nech zdieľajú jeho rozmazanú verziu bez zreteľného zvuku. Nechce, aby sa útočníkovi dostávalo viac pozornosti, než si zaslúži. Tak či onak, je prekvapivé, že si Arnold tento kopanec takmer ani nevšimol. 

Najčítanejšie