Polojasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Kit Harington je na odvykačke! Nezvládol stres z konca Hry o tróny?
Zdielať na

Kit Harington je na odvykačke! Nezvládol stres z konca Hry o tróny?

Zdroj: etonline.com

Herca poznáme najmä ako predstaviteľa Jona Snowa z populárneho seriálu Hra o tróny, ktorý skončil pred necelými dvoma týždňami. Nielen fanúšikovia to však zvládajú zle.

Kit Harington sa zapísal do programu v rehabilitačnom centre pre osobné problémy. Podľa New York Post sa hviezda seriálu Hra o tróny zapísala do centra, ktoré sa špecializuje na stres a odvykanie od alkoholu. Stalo sa tak už pred mesiacom. Luxusné odvykacie centrum sa nachádza v štáte Connecticut. 

"Kit sa rozhodol využiť túto pauzu v jeho rozvrhu ako príležitosť stráviť nejaký čas oddychom od práce a osobných problémov," stojí vo vyhlásení jeho hovorcu. Britský herec prechádza psychickým tréningom, meditáciami, terapiami a bojom so stresom. Učia ho tiež ako reagovať na negatívne emócie a mesačná kúra v tomto centre stojí 120 000 dolárov.

harpersbazaar.com

Blízky zdroj uviedol, že Kitova žena, herečka Rose Leslie ho v tomto období extrémne podporuje. Kit v apríli v jednom z rozhovorov uviedol, že ho posledný deň nakrúcania úplne zložil. "Cítil som sa dobre, dobre, dobre a zrazu som šiel robiť môj posledný záber a začal som to pociťovať. Keď zakričali "koniec" úplne som sa zložil. Bol to nápor úľavy a smútku a nie som schopný to znova podstúpiť," povedal. Zatiaľ nie je známe, kedy sa herec chystá centrum opustiť, no dúfame, že mu bude lepšie už čoskoro. 

Najčítanejšie