Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Celovečerný road movie Afrika na Pionieri predstavuje trailer! Kedy príde do kín?
Zdielať na

Celovečerný road movie Afrika na Pionieri predstavuje trailer! Kedy príde do kín?

Známy slovenský dobrodruh precestoval Afriku na Pionieri a svoje dobrodružstvo prináša na filmové plátno.

14. januára 2017 vyrazila partia piatich Slovákov na čele s cestovateľom Marekom Slobodníkom z Banskej Bystrice na motorkách značky Jawa Pionier s cieľom precestovať Afriku. Presne o päť mesiacov neskôr, 14. júna 2017 sa vrátili domov živí a zdraví, bohatší o neopísateľné zážitky a cestovateľské skúsenosti. 

 Afrika na Pionieri

Afrika na Pionieri

“Afrika nám dala úplne iný pohľad na život. Zažili sme takú slobodu, akú si v dnešnom uponáhľanom svete dokáže predstaviť iba málokto. Uvedomili sme si, že práve sloboda je to najväčšie bohatstvo ktoré máme.” Prezradil Marek Slobodník.

TRAILER:

Slovenský cestovateľ a dobrodruh Marek Slobodník už v minulosti upútal pozornosť verejnosti, keď sa na Pionieri dostal k Aralskému jazeru v Kazachstane. Množstvo fanúšikov získal aj počas ďalších výprav v rámci českých žltých trabantov, v rámci ktorých prešiel na Jawe 250 Južnú Ameriku, Austráliu, Indonéziu a Áziu.

Afrika na Pionieri

Afrika na Pionieri

Za päť mesiacov precestovali piati kamaráti presne 15 151 kilometrov z Banskej Bystrice cez 10 afrických štátov až na najjužnejší bod afrického kontinentu Strelkový Mys. Počas cesty zažili etiópske väzenie, maláriu či zimomriavkové stretnutia s utečencami i domácimi obyvateľmi. To všetko a omnoho viac sprostredkujú divákom v autentickej celovečernej snímke už čoskoro.

Afrika na Pionieri

Afrika na Pionieri

Celovečerný road movie Afrika na Pionieri si  budú môcť diváci pozrieť už od 21. júna v slovenských amfiteátroch a na plátna kín príde na jeseň 2019.

Najčítanejšie