Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Prečo Cameron Diaz nechce už viac účinkovať vo filmoch?
Zdielať na

Prečo Cameron Diaz nechce už viac účinkovať vo filmoch?

Zdroj: REUTERS/Charles Platiau

Ak vám táto herečka chýba na filmovom plátne, nie ste sami, no zrejme ani nebudete mať to šťastie opäť ju v nejakom filme vidieť.

Americká herečka Cameron Diaz si užíva život mimo svetiel reflektorov a hranie vo filmoch jej nechýba. Štyridsaťšesťročná rodáčka zo San Diega, ktorá sa naposledy predstavila vo filmovom muzikáli Annie (2014), sa tak vyjadrila pre výročný špeciál magazínu InStyle. "Vo filmoch som začala hrať, keď som mala 22. Bolo to pred 25 rokmi. Verejnosti som dala viac ako polovicu svojho života. Cítim, že je v poriadku, spraviť si teraz čas pre seba, na reorganizáciu a aby som si vybrala, ako sa chcem vrátiť do sveta. Hranie mi nechýba. Čokoľvek to však bude, budem to musieť robiť s vášňou," skonštatovala s tým, že sa momentálne venuje zdravému životnému štýlu.

usmagazine.com

Diaz sa v súčasnosti sústreďuje na veci, ktoré sú pre ňu najdôležitejšie, ako sú napríklad medziľudské vzťahy. "Chcem si vybudovať lepšie, silnejšie priateľstvá s ľuďmi, ktorí sú so mnou. Samozrejme, zahŕňa to aj môjho manžela," uviedla herečka, ktorá sa v roku 2015 vydala za muzikanta Benjiho Maddena z kapely Good Charlotte. Ako uviedla, manželstvo s ním je najlepšia vec, čo sa jej kedy stala. "Môj manžel je najlepší. Je to najúžasnejší človek a je môj skvelý partner," vyznala sa.

profimedia.sk

“Je zábavné, keď nikto momentálne nevie, čo robím,” dodala. “Všetok čas je len môj. Nič nepredávam, nikde neúčinkujem, a preto nič nikomu nemusím dávať. Už to nerobím. Žijem svoj život. Mám 47 rokov a som s tým v pohode."

Najčítanejšie