Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pripadala vám vo filme Vtedy v Hollywoode povedomá? Túto herečku možno poznáte aj z reklamy!
Zdielať na

Pripadala vám vo filme Vtedy v Hollywoode povedomá? Túto herečku možno poznáte aj z reklamy!

Zdroj: Edward Berthelot/Getty Images

Margaret Qualley bola výraznou postavou v Tarantinovom filme Vtedy v Hollywoode, no pracovala aj s inými veľkými hollywoodskymi menami.

Len 24-ročná herečka Margaret Qualley neočarila len Quentina Tarantina, ale aj Spikea Jonzeho, ktorý s ňou ešte v roku 2016 nakrútil asi najznámejšiu reklamu na parfém značky Kenzo. Margaret môžete poznať aj z komédie Ostrí chlapci či seriálu Pozostalí. 

hellomagazine.com

Spike Jonze pritom spolupracuje takmer s každým veľkým menom v Hollywoode. Okrem toho, že nakrútil snímku Ona, ktorá zožala obrovský úspech, podieľa sa aj na kratších dokumentoch, či dokonca stand up špeciáloch, ktorým naposledy bol aj Right Now komika Aziza Ansariho. Momentálne je dostupný na Netflixe. 

substreammagazine.com

Ak sa vám bude zdať reklama na japonský parfém zvláštna, verte, že to bol zámer. Choreografiu dal dokopy Ryan Heffington, ktorý pracoval aj na videoklipe k pesničke Chandelier od speváčky Sii. V reklamnom priemysle sú však úspešní aj iní známi režiséri ako napríklad Ridley Scott, David Fincher či Michel Gondry. Vychutnajte si tento vizuálny zážitok. 

Najčítanejšie