Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ben Affleck je už jeden rok bez kvapky alkoholu: Chce byť lepším otcom!
Zdielať na

Ben Affleck je už jeden rok bez kvapky alkoholu: Chce byť lepším otcom!

Zdroj: vanityfair.com

Minulý rok v októbri zverejnil tento známy herec perfektnú správu. "Som už 40 dní čistý," povedal. Odvtedy prešiel rok a darí sa mu výborne.

"Ben sa má momentálne veľmi dobre, či už ide o abstinenciu alebo jeho súkromný život. Pokračuje v tom, aby bol čo najlepším kamarátom a otcom, akým len môže byť," povedal jemu blízky zdroj pre časopis People. 

cheatsheet.com

Okrem vlastného spoznávania sa je veľmi oddaný aj svojej rodine, exmanželke Jennifer Garner a ich deťom Violet, Seraphine a Samuelovi. "S Jennifer sa o svoje deti starajú naozaj príkladne. Prežili spolu krásne leto plné výletov, cestovania a podobne. Majú medzi sebou dôveru a špeciálny vzťah. Ona ho veľmi podporuje a spolu pracujú na tom, aby boli úžasnými rodičmi pre svoje deti," pokračoval zdroj. 

www.closerweekly.com

"Ben našiel rovnováhu medzi svojou prácou a súkromným životom. Stále sa lieči a venuje metódam, ktoré sa zameriavajú na jeho zdravie," ukončil rozhovor nepomenovaný zdroj. Minulý rok, presne 22. augusta, odviezla Jennifer Bena na odvykačku. Bolo to už tretíkrát, čo podstúpil takúto liečbu. Zatiaľ sa zdá, že bola úspešná. 

metro.news

Najčítanejšie