Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tom Holland a Robert Downey Jr. vyriešili problémy v Marvele po svojom: Zašli si na túru!
Zdielať na

Tom Holland a Robert Downey Jr. vyriešili problémy v Marvele po svojom: Zašli si na túru!

Zdroj: yahoo.com

Pred pár dňami vyšla správa, že štúdiá Marvel a Sony sa nedohodli na rozdelení zisku z filmu Spider-Man: Ďaleko od domova a tak je momentálne viac než možné, že tento superhrdina opustí Marvel Cinematic Universe. Tom Holland ohľadom tejto záležitosti dlho mlčal, no zdá sa, že teraz do sveta vyslal jasnú správu.

Predstavitelia Iron Mana a Spider-Mana utužujú vzťahy po tom, čo svetom preletela správa, že Hollandova postava pravdepodobne opustí svet marveloviek. Tom pridal niekoľko fotiek z tejto túry na svoj Instagram. 

https://www.instagram.com/p/B1fUPgblShf/?utm_source=ig_web_copy_link

"Dokázali sme to pán Stark," napísal Tom pod fotku. Referoval tým na jednu z posledných viet, ktoré povedal Peter Parker svojmu mentorovi Tonymu Starkovi. Vyzerá to tak, že aj napriek nezhode medzi štúdiami sa medzi hercami nič nemení a ostávajú priateľmi.

cnet.com

K celej záležitosti sa však po pomerne dlhom mlčaní Tom nakoniec vyjadril. "Počujte, bol to šialený týždeň, ale chcem aby ste vedeli, že som za všetko nesmierne vďačný a ľúbim vás 3000," znova referoval na postavu Tonyho Starka. "Kto vie, čo prinesie budúcnosť? Všetko čo viem je, že naďalej budem hrať Spider-Mana a užívať si to. Budúcnosť Spider-Mana bude iná, ale bude rovnako úžasná a neskutočná a nájdeme cestu, aby bola ešte lepšia," dodal. 

Najčítanejšie