Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Takto ste ju ešte nevideli! Jennifer Lopez je dokonalá aj ako striptérka!
Zdielať na

Takto ste ju ešte nevideli! Jennifer Lopez je dokonalá aj ako striptérka!

Zdroj: mirror.com

Najnovší film Jennifer Lopez, Zlatokopky, má premiéru 10. októbra. Jennifer bola síce stále vo výbornej forme, no takto ešte nikdy nevyzerala.

Multitalentovaná Jennifer Lopez, ktorá prednedávnom oslávila 50 rokov, hrá v novom filme Zlatokopky striptérku Ramonu, ktorej to pri tyči naozaj ide. Je tiež vedúcou postavou celého filmu a skupiny dievčat, ktoré sa budú snažiť okradnúť čo najviac svojich zákazníkov. Aj keď to na prvý pohľad vyzerá, že Jennifer bola pre túto úlohu stvorená, takmer ju odmietla. 

"Mali sme to nakrúcať minulé leto a mala som veľmi veľa práce. Povedala som tvorcom, že musím ostať doma s deťmi a Alexom," prezradila. Alex Rodriguez je Jenniferin snúbenec a profesionálny hráč bejzbalu. Našťastie pre Jennifer, režisérka filmu, Lorene Scafaria, bola ochotná produkciu posunúť. 

"Myslím si, že som zvyknutá byť šéfkou, aj keď je to čudné povedať nahlas," povedala a dodala, že niekedy vie byť poriadne prísna, no nikdy nekričí. "Myslím si, že ma nikto nechce sklamať, potom som totiž veľmi tichá. Som tiež veľmi vytrvalá," priznala. Jennifer má aj veľmi zaujímavý režim. Údajne chodí spať okolo štvrtej alebo piatej ráno a vstáva okolo desiatej až jedenástej. Keď si pozriete, ako spolu s Alexom makajú vo fitness centre, pochopíte, prečo stále vyzerá tak dobre. 

Najčítanejšie