Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Diváci dali cez víkend prednosť jednému filmu! Ktorý to je?
Zdielať na

Diváci dali cez víkend prednosť jednému filmu! Ktorý to je?

Zdroj: Bontonfilm

Opäť sa potvrdilo, že Slováci majú radi české komédie.

Na režisérsky debut Petra Kolečka, komédiu Cez prsty, sa prišlo pozrieť až 19 542 platiacich divákov. Viac o tomto filme sa dozviete v reportáži Kinosály.

​Za úspechom nepochybne stojí vynikajúci scenár, špičkoví herci z Čiech i zo Slovenska ako Petra Hřebíčková, Denisa Nesvačilová, Jiří Langmajer, Vojta Dyk, Jakub Prachař, Kristína Greppelová, Ján Jackuliak a ďalší, atraktívne prostredie plážového volejbalu, ale aj univerzálna téma lásky.

Petr Kolečko

Profimedia

Petr Kolečko, režisér a scenárista filmu, ktorý televízia JOJ koprodukovala, má
pred sebou ďalší slovenský debut. Televízia JOJ v októbri uvedie jeho najnovší
seriálový počin – jedinečnú čiernu komédiu Hrobári, ktorá sa odohráva v prostredí pohrebníctva. V hlavných úlohách sa predstavia herecké esá  ako napríklad Jana Oľhová, Ľubomír Paulovič, Jiří Langmajer, Zuzana Mauréry, Csongor Kassai, Michal Režný, Ľudmila Molinová či Robo Jakab.

9. film Quentina Tarantina, Vtedy v Holywoode, tiež láka do kina stále nových a nových divákov. Po troch týždňoch v kinách ho videlo už viac ako 96 tisíc slovenských divákov. Viac zo zákulisia nájdete v našej reportáži.

​A na treťom mieste skončila akčná novinka režiséra Luca Bessona, Anna, na ktorú prišlo do kina 4436 platiacich divákov.

Najčítanejšie